Miért ég a hónaljam ha befújom dezodorral?
Figyelt kérdés
Már a második márkánál van ez.2015. jún. 30. 15:51
1/11 anonim válasza:
Mert irritálja a bőrödet valamelyik alapanyaga.
2/11 anonim válasza:
Messzebbről fújd, és mire odaér, elpárolog az irritáló összetevő
4/11 anonim válasza:
vagy mert minden aluminiumot tartalmazo dezodor egy rakas szar, tele mereganyagokkal, amik rakkeltoek. keress olyat ami nem tartalmaz aluminium szarmazekokat, lehet az irritalja a borodet.
5/11 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló : tegnap borotváltam
2015. jún. 30. 16:12
6/11 anonim válasza:
Ne fújósat használj, hanem stifteset vagy golyósat (de szerintem a stiftes jobb). A fújós nem ér semmit, a jó része csak hajtógáz, a fele meg hatóanyagostól elszáll a levegőbe.
Lehet, hogy a benne lévő alkohol csíp.
7/11 anonim válasza:
Irritálni az alkohol szokott, esetleg ha amúgy is érzékeny vagy az illatanyagokra az lehet még. A flakonon ajánlott távolságot is érdemes betartani. De tényleg egyszerűbb lenne stiftekkel próbálkozni, vagy ha maradnál a fújósaknál, válassz alkoholmenteset.
8/11 anonim válasza:
Mint már páran írták a stiftes jobb ! De ha feltétlenül fújósat akarsz használni akkor messzebbről fújd ! Vagy ha még akkor is éget , próbálkozz más márkával ! Nekem a NEM reklámozottak váltak be !
9/11 anonim válasza:
szerintem is az alkohol irritálhat.
vegyél alkoholmenteset.
ha az is irritál, akkor az illatanyagokat is kerüld.
és inkább golyósat, stifteset használj.
10/11 anonim válasza:
Ha most szőrtelenítetted a hónaljad utána 1 napig nem ajánlott bedezodorozni. Emellet valamely összetevője irritálhatja a bőröd. Erős izzadással küzdesz a spray jobb . A stiftessel nem rongálod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!