Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tudom rendesen leborotváln...

MHannah97 kérdése:

Nem tudom rendesen leborotválni a hónaljam?

Figyelt kérdés

Vadonatúj borotva, simán/habbal/vízzel mindenhogy próbáltam, egyszerűen végighúzom rajta szőrnövekedési iránnyal ellentétesen, és SEMMI!

Miért van ez és mit csináljak?

A lábamat epilálni szeretném elkezdeni, van is epilátorom, de azzal hogy kell bánni? Nem tudom használni... Végighúztam azt is felfelé a lábamon, csípte is eléggé, aztán egy szőrszál nem jött le, végül inkább leborotváltam csak hát ugye az epilálás az tartósabb...

Segítenétek? Másnak csak pár mozdulat és máris szép sima a hónalja nekem akkor miért nem??

Köszönöm szépen a segítséget!!!

2014. aug. 18. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Valódi borotvát használsz...? És leszedted róla az élvédőt is tuti? Mert egyéb esetben el nem tudom képzelni, hogy nem viszi a szőrt. Kivéve, ha egy gorilla szőrzetével rendelkezel, ebben az esetben előbb vágd ollóval rövidre a szőrt.

Az epilátorhoz meg van használati utasítás, neten kétmilliárd cikk körülbelül, olvasgass róla. De kezdetnek mondjuk kapcsold is be. :D Szintén nem érdemes egyébként túl hosszú szőrrel nekiállni.

2014. aug. 18. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A hónalj dolgot nem értem, ha jól használod a borotvát és rövid a szőröd akkor a legócskább is leszedi gond nélkül.

Az epilátorokhoz meg van használati útmutató mindig... abban le van írva hogy kell használni. Persze ha ilyen vacak olcsó fajta van neked, az alapból nem jó semmire. Amúgy meg az nem olyan gyors mint a borotválás hogy végighúzod és kész, szépen lassan kell csinálni és jó párszor át kell menni ugyanazon a részen.

2014. aug. 18. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem. Egy borotvát hogy nem lehet jól használni?

Vegyél drágábbat.

2014. aug. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!