Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Még nőhetek vagy így maradok...

Még nőhetek vagy így maradok örökre?

Figyelt kérdés
17 éves(lány) vagyok és 155 cm. És ez nagyon elkeserítő. Lehet még arra esély, hogy nőjek? Évek óta 1 cm-t sem nőttem és alapvetően alacsonyak a nők a családomban. Nagyon elszomorító.:/ Van olyan köztetek, aki mondjuk 18 évesen nőtt még? lehet, hogy hülyeség, csak reménykedni próbálok.
2015. jún. 30. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha évek óta nem nőttél és a családodban is alacsonyak a nők, akkor már nem is fogsz.
2015. jún. 30. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de minden jel arra utal, hogy maradni fogsz ennyi.
2015. jún. 30. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ. Az álmom mindig a 170 volt :'(
2015. jún. 30. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Kis sámlival elérheted. :P

Bocsi a trollkodoásért. :) Ha évek óta nem nőttél, akkor valószínű nem fogsz már, főleg, ha veled egymagasságúak a nők a családban, akkor valószínű te is ilyen kicsi maradsz. :)

Amúgy én 15 évesen is 178 cm voltam, meg most is annyi vagyok 22 évesen, én is reménykedtem, hogy leszek ilyen 185 cm, de sajnos nem..

2015. jún. 30. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szomorkodj :) Sok szép kis termetű lány van.
2015. jún. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!