Még nőhetek vagy így maradok örökre?
Figyelt kérdés
17 éves(lány) vagyok és 155 cm. És ez nagyon elkeserítő. Lehet még arra esély, hogy nőjek? Évek óta 1 cm-t sem nőttem és alapvetően alacsonyak a nők a családomban. Nagyon elszomorító.:/ Van olyan köztetek, aki mondjuk 18 évesen nőtt még? lehet, hogy hülyeség, csak reménykedni próbálok.2015. jún. 30. 13:38
1/5 anonim válasza:
Ha évek óta nem nőttél és a családodban is alacsonyak a nők, akkor már nem is fogsz.
2/5 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni, de minden jel arra utal, hogy maradni fogsz ennyi.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ. Az álmom mindig a 170 volt :'(
2015. jún. 30. 13:51
4/5 anonim válasza:
Kis sámlival elérheted. :P
Bocsi a trollkodoásért. :) Ha évek óta nem nőttél, akkor valószínű nem fogsz már, főleg, ha veled egymagasságúak a nők a családban, akkor valószínű te is ilyen kicsi maradsz. :)
Amúgy én 15 évesen is 178 cm voltam, meg most is annyi vagyok 22 évesen, én is reménykedtem, hogy leszek ilyen 185 cm, de sajnos nem..
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne szomorkodj :) Sok szép kis termetű lány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!