Nyelvpiercing szülők elött titokba? Van ilyen történetek meséljetek, lebuktatok?
7 hónapja van septumom titokban..
15/l
Én 20évesen szurattam nyelvpiercinget, és egy veszekedéstől akartam magam megkímélni (hogy mekkora bolond vagyok), ezért titokba csináltattam, nem mintha lett volna bármi beleszólási joguk.
Hugaim tudtak róla sőt a 6 éves öcsém is, akit bezsaroltam hogyha beköp akkor elmondom hogy nekidobott egy követ az ablakomnak.:) elgé gyerekes megoldás volt de muszály volt:) És tölük kérdezték mért nem eszek:) azt mondták fogyózom:P Ez egy hétig tartott, utána tudtam enni.
Aztán rá 1 évre köpött be öcsém, amikor kajálás közben elkezdte mondani, hogy mutassam már meg a titkomat:D hehe
D e annyi volt hogy nem vagyok normális, és ennyi:) 23/L
Megcsináltatam rá 2 vagy 3 napra észrevették.
Bejött apám veszekedni velem,erre anyám mellé ált h mivan a számba,már nem nagyon tudtma titkolni ezért megmutattam.
Jött a csalodtunk benned,hogy bízunk meg stb duma...
De ne mbántam meg és bármikor újra csináltatnám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!