Utállom az orromat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ugyérzem az egész arcomat elrontsa... Vastag hosszú és szerintem görbe is. Nagyon zavar. Plasztikai műtéthez kicsi vagyok 😟, mit tegyek? (Ha kép kell privátba küldök)2015. jún. 29. 20:39
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg elfogadni, mert ez egy a sok kis dolog közül ami egyedivé tesz, amitől ha rád néznek te te vagy. Az orrod is hozzá tartozik, és eltölteheted úgy az idődet, hogy azon szomorkodsz ami nem tetszik magadban, vagy törődhetsz fontosabb dolgokkal is. A te döntésed... :) Ha gondolod küldhetsz képet/írhatsz privátban ;)
3/7 képzeletbeli válasza:
Tanulj meg sminkelni. Keress youtube-on vidiket, ha ugyes vagy az orrod optikailag kisebbnek fog tunni:) a masik valasztas a plasztikai mutet, de ahhoz ugye mondtad hogy kicsi vagy.
5/7 anonim válasza:
Küldd! Egyébként azt tanácsolom, fogadd el és barátkozz meg vele. Annyira csak nem lehet rossz. :)
6/7 anonim válasza:
*elrontja
Amúgy smink..azzal lehet korrigálni,de muszáj lesz elfogadnod még egy ideig,aztán marad a műtét.
7/7 anonim válasza:
ha ront a kinézeteden,mint pl nekem enyhénszólva...
szemmi ellenzésem nincs a mütét ellen,de egy rohadt jó sebészt kell találnod,aki nem rontja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!