Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől szép egy nő?

Szerintetek mitől szép egy nő?

Figyelt kérdés

Milyen lanyokra/nokre/csajokra mondjatok azt, hogy szep? Akkor noi szemmel is!?

Mi fog meg benneteket??

2015. jún. 29. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mivel eros a gyanum, h ez a kerdes csak kulsore utal, igy most hanyagolni fogom a belso tulajdonsagokat..

tetszik, ha egy lanynak van stilusa oltozkodesileg, es ez a stilus illik is hozza. legyen a mai divatnak megfeleloen oltozve, ugyanakkor legyen egyedi is. nem kifejezetten baj, ha peldaul erosebben sminkeli magat, vagy enyhen meg van huzva a szemoldoke, ha emogott van termeszetes szepseg is, es nem az ember megtevesztesere szolgal ez, hanem pusztan arra, h ezt a termeszetes szepseget megjobban kiemelje. es vegul, de nem utolso sorban a pozitiv kisugarzas is fontos a szepseghez. tunjon magabiztosnak, es eletvidamnak :)

20/F

2015. jún. 29. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy no arca akkor szep, ha szep az osszhang. Nem sorolok most olyanokat, hogy telt szaj, pici orr, ovalis arc stb, mert pl Rihanna a nagy orraval, Kate Hudson a vekony szajaval, vagy Salma Hayek a karakteres allaval is nagyon szep no. A lenyeg, hogy tudja, hogy mi all jol neki, es egy nagyon fontos:legyen jo a szemldoke. Ezen kivul ne legyen elhanyagolt, hanem legyen apolt, tetotol talpig nezzen ki jol, lanyosan/noiesen/csajosan. Az arcra visszaterve, ne legyen agyonsminkelt, es ne legyen tucatarca.

15/L

2015. jún. 29. 19:54
 3/7 anonim válasza:
100%

Minden Nő akkor szép, ha boldog. Szeret, és szeretve van.

Függetlenül a szeme, a haja színétől, stb.

2015. jún. 29. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
5%
#3-as: Nem.....
2015. jún. 29. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ;)
2015. jún. 29. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

kisugárzás! az a legfontosabb.

az arcnál is a harmónia a lényeg, lehet valaki szép pici szemmel, pici szájjal és nagyobb orral is, ha a vonásai finomak, lágyak.

öltözködésnél én nem mondanám, hogy csak akkor szép egy lány-nő, ha talpig nőies. nagyon sok nő hord uniszex darabokat, mégis vonzó, mert ez illik hozzá, ebben érzi jól magát, amitől magabiztos és kiegyensúlyozott lesz a kisugárzása. és egy fiús viselkedésű csaj pl. nem lesz szép attól, ha magassarkúban van kisruhában, mert látszani fog, hogy ez nem illik hozzá.

a természetes szépséget kihangsúlyozó smink is fontos. hogy ne egy másik arcot rajzoljon, csak hangsúlyozza azt, ami alapból szép rajta.

2015. jún. 29. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Női szemmel:

-összhangban van magával, magabiztos (nem beképzelt szinten, de látszik rajta, hogy vidám, nem szorong, emelt fővel jár, békében van saját magával)

-van stílusa, nem tucat ember fejtetőtől lábsarokig, látom rajta, hogy van egyénisége (pl. az ilyen diszkóban fotózott kacsaszájú csajoknál látom azt, hogy nem rondák, nem rondák, de olyan ugyanolyan mindegyik, hogy nem tudom szépnek látni)

-nem látványosan mű

-stílusához, bőrszínéhez, hajszínéhez, alkatához passzoló sminkje, frizurája, ruhája van, a ruhái színben passzolnak egymáshoz

-látom rajta, hogy nem káposztalé van az agya helyén :D

-tud mosolyogni

-ápolt, tudja, milyen helyen hogy illik megjelenni és viselkedni

-van benne vmi különleges, ami megfog (ez lehet egy szép szemforma, egy különleges szemszín, vagy az összhatás is)

(amúgy meg nekem a természetes vörös hajú, világos bőrű lányok a "gyengéim"... mármint nem szexuálisan, mert hetero vagyok, de sztem gyönyörűek)

2015. júl. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!