1/7 anonim válasza:
Hat bele tudnek szeretni egy ilyen szemparba, de maga a ferfi nem tetszik, nekem kicsit durva.
4/7 anonim válasza:
Nem jön be, úgy néz ki, mint egy agyhalott. Még ha szigorúan csak külsőt nézünk is és mindegy, hogy mennyire művelt meg értelmes, akkor se úgy nézzen már, mint aki nem tudja mennyi 1+1. :D
5/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy annyira gyűlölöm a gusztustalan személyiségét, hogy nem tudom azt elvonatkoztatni a külsejétől, így határozott nem a válasz.
7/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Ahogy az előttem válaszoló is mondta, olyan alpári egy stílusa van, hogy nem tudom elvonatkoztatni a külsejétől. Kim Kardashian-nak is csak a pénze miatt kellett. 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!