Miert gondolja azt momdenki hogy a szemoldok piercing gusztustalan egy lanyon?
Figyelt kérdés
En speciel semmi undoritot vagy visszataszitot nem talalok benne, legalabbis szerintem jobb mint egy ajak vagy egy nyelvpiercing...2015. jún. 28. 00:01
1/10 opened paradise válasza:
Én sem,úgyhogy ezt meg is beszéltük.
2/10 anonim válasza:
Szerintem az arcon mindig az, mindenkinél. Már ha romantikusan nézem. Sima barátnál tök mindegy, hogy hogy néz ki.
3/10 anonim válasza:
A szemöldök piercing tényleg jobb mint a takonyfogó karika piercing
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem gusztustalan,csak furán néz ki, mintha egy műtéti kapocs lenne.
De nincs bajom vele, most ettől nekem nem fog jobban vagy kevésbé tetszeni a lány :)
Hát nem mindenki szereti...olyan divat még nem létezett soha ami mindenkinek egyformán bejött volna.
6/10 anonim válasza:
Nekem csak az olyan piercingek tetszenek, amik eltakarhatók. A szemöldökpiecing meg egyébként is inkább pasis. Ráadásul általában olyan réteg hordja, akit nem bírok.
7/10 anonim válasza:
mert nekik nem tetszik. ez van. egyébként látod, nem mindenki gondolja így. ezt olyan felesleges volt megkérdezni. olyan, mintha azt írtad volna, miért nem szereti valaki a pizzát...
8/10 anonim válasza:
Eddig akin láttam ronda volt... széppel még nem találkoztam. Pedig nem vagyok piercing ellenes, nekem is volt, de nem szemöldökben.
9/10 anonim válasza:
mert fiús. a lányok, akiknek van, 99%-a ilyen macsó leszbi.
10/10 anonim válasza:
Pc-s csajok alapból nem jönnek be annyira pont úgy mint a tetkósak.
Nekem ezektől kevésbé lesz vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!