Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mi az, ami taszít az...

Lányok! Mi az, ami taszít az ellenkező nemen?

Figyelt kérdés

A minap gondolkodtam azon, mi lehet az, ami a csajoknál kiveri a biztosítékot egy srácon? Csak hogy érhetőbb legyen: Nekem férfiként, ha egy nőn meglátom a következőket, rosszul leszek: undorítóan, természet ellenesen megcsinált, messziről látszó tetovált szemöldök: [link]

hegyes, csócsi-rózsás hosszú műköröm: [link]

most hirtelen ennyi jutott eszembe...

2015. jún. 25. 15:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, kort írjatok légyszíves, igazából a 20+ korosztály érdekel (én 26/f vagyok)
2015. jún. 25. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Érdekes,amit írsz,mert bár nekem nincs ilyen,de ezeket általában azért csináltatják a lányok,hogy tetsszen a férfiaknak :)

Amúgy 29 éves vagyok, engem az készít ki a legjobban,ha egy felnőtt férfi iskolatáskával jár. (elnézést legyen hátizsák) és látványosan nem sulis,hogy csak abban tárolhatja a könyveit, nem is az edzőterembe ugrott le. Ha ez párosul ápolatlansággal is,akkor kész...Kopott szakadt cipő,nagy borosta, hónaljszag, pecsétes ruha. Azt hinnénk felnőtt korban ez ritka,de sajnos nagyon is gyakori :S

2015. jún. 25. 16:00
 3/15 anonim ***** válasza:

Disznóvá hízott test, de ennek másik véglete, a kondis izomkolosszus is taszít

Ízléstelen ruházkodás: arany/ezüst színű ruhák; flitterek és fényes anyagok (igen, komolyan, ilyen is van); végig extracuppanós nadrág; márkajelzések tömkelege; V nyakú pólók, amiknek nagyobb dekoltázsuk van, mint az én felsőimnek

"Gyémántfülbevaló" és fux

Testszag

25N

2015. jún. 25. 16:06
 4/15 A kérdező kommentje:
A tetovált szemöldököt teljes mértékben nem bírom értelmezni: adott egy normális, természetes szemöldök, amit a tulajdonosa leborotváltat, és a helyére undormány csíkot rajzoltat. Legjobb, amikor nem az eredeti helyére, hanem fel a homloka közepéig van feltetoválva :D
2015. jún. 25. 16:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Márkareklám mindenfelé a ruhákon... Nike cipő, adidas pólóval, meg hasonlók.

Felnyírt haj, ecset frizura.

Kigyúrt ijesztő nagy test.

Elhízott, hájas test.

2-3 mérettel nagyobb, bő ruházat.

Szolis bőr...

30L

2015. jún. 25. 16:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Szolis test, teljesen csupasz, szőrtelen ( a láb, kar az nekem mar túlzás), szedett szemöldök, hosszú haj, de ami a legjobban kiábrándító Számomra az a csúnya fogsor ( kesze kusza, nem fehér) vagy ha nincs férfias hangja meg ha hazudós.
2015. jún. 25. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
22 az lemaradt :D
2015. jún. 25. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem az ecsethaj, a csillogó köves fülbevaló, illetve az ízléstelen öltözködés: túl feszülős nadrág, macinaci utcára, neon edzőcipő utcára, hülyegyerek-baseball sapka, túl V nyakú póló, flip-flop papucs.

Szolis bőr, izzadságszag, bajusz, túl izmos test, kövér test, szőrtelen láb.

2015. jún. 25. 18:18
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: 25N.
2015. jún. 25. 18:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha valaki bunkó, paraszt, beképzelt és nem őszinte. Külső: leginkább amit előttem elmondtak (túl kigyúrt, szolis, zselézett haj és társai). 21/l
2015. jún. 25. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!