Lányok! Mi az, ami taszít az ellenkező nemen?
A minap gondolkodtam azon, mi lehet az, ami a csajoknál kiveri a biztosítékot egy srácon? Csak hogy érhetőbb legyen: Nekem férfiként, ha egy nőn meglátom a következőket, rosszul leszek: undorítóan, természet ellenesen megcsinált, messziről látszó tetovált szemöldök: [link]
hegyes, csócsi-rózsás hosszú műköröm: [link]
most hirtelen ennyi jutott eszembe...
Érdekes,amit írsz,mert bár nekem nincs ilyen,de ezeket általában azért csináltatják a lányok,hogy tetsszen a férfiaknak :)
Amúgy 29 éves vagyok, engem az készít ki a legjobban,ha egy felnőtt férfi iskolatáskával jár. (elnézést legyen hátizsák) és látványosan nem sulis,hogy csak abban tárolhatja a könyveit, nem is az edzőterembe ugrott le. Ha ez párosul ápolatlansággal is,akkor kész...Kopott szakadt cipő,nagy borosta, hónaljszag, pecsétes ruha. Azt hinnénk felnőtt korban ez ritka,de sajnos nagyon is gyakori :S
Disznóvá hízott test, de ennek másik véglete, a kondis izomkolosszus is taszít
Ízléstelen ruházkodás: arany/ezüst színű ruhák; flitterek és fényes anyagok (igen, komolyan, ilyen is van); végig extracuppanós nadrág; márkajelzések tömkelege; V nyakú pólók, amiknek nagyobb dekoltázsuk van, mint az én felsőimnek
"Gyémántfülbevaló" és fux
Testszag
25N
Márkareklám mindenfelé a ruhákon... Nike cipő, adidas pólóval, meg hasonlók.
Felnyírt haj, ecset frizura.
Kigyúrt ijesztő nagy test.
Elhízott, hájas test.
2-3 mérettel nagyobb, bő ruházat.
Szolis bőr...
30L
Nekem az ecsethaj, a csillogó köves fülbevaló, illetve az ízléstelen öltözködés: túl feszülős nadrág, macinaci utcára, neon edzőcipő utcára, hülyegyerek-baseball sapka, túl V nyakú póló, flip-flop papucs.
Szolis bőr, izzadságszag, bajusz, túl izmos test, kövér test, szőrtelen láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!