Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki vonzónak találja az ellenkező nemben az apró, emberi tökéletlenségeket?
Figyelt kérdés
Legyen itt szó pici hájról, pattanásokról, anyajegyekről, hegekről, kissé ferde fogsorról vagy bármiről...természetesen ameddig benne van a "nem túl sok" kategóriában.2015. jún. 18. 21:44
1/4 anonim válasza:
Pattanás nem vonzó, viszont még sincs probléma vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, próbáltam röviden írni, de akkor mindenki felejtse el.
Úgy fogalmazok: Ugye nem én vagyok az egyetlen, akit nem érdekelnek az apró, emberi hibák, és azokkal együtt tartom vonzónak a másikat?
2015. jún. 18. 22:08
3/4 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem nagyon éreztem, max. a kevés szeplő tetszik. De én azt nem is fogom fel tökéletlenségnek, hanem egy áldás. :3333
4/4 anonim válasza:
Jó kérdés, hogy azok a tökéletlenségek maguk miatt tetszenek, vagy mert bírod az adott embert... én még mindig nem tudtam ezt eldönteni. De pl. mindig is bejöttek a homlokráncok a pasikon, akkor is, amikor 14 éves voltam (és most nem arról van szó, hogy 40+-os férfiakra nyáladzottam volna csak), meg pl. a sebhelyek és a rejtett szemhéj is. Meg pl. a szőrösebb test is - nem a dzsungel a háton... de pl. ha egy srácnak kifejezetten szőrös a hasa, az tetszik, pedig sokak szt már undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!