Mit csináljak ahoz hogy kilátszon a járomcsontom?! Sos!
Figyelt kérdés
Nem lenne kerek arcom ,de van az arcbőrömön egy kis zsír és ettől annyira szégyenlem magam.valaki...kérelek titeket segítsetek!2015. jún. 24. 22:10
1/8 anonim válasza:
Nem tudom... a fogyást próbáltad már, észlény?
2/8 anonim válasza:
en meg azt se tartom elkepzelhetetlennek, hogy ha beszerzel magadnak egy helyesirasi szotarat, az is segitene a fogyasban.
3/8 anonim válasza:
És most tőlünk mit vársz? Varázsoljunk?
4/8 anonim válasza:
Én sem értem, hogy milyen válaszra számítottál tőlünk :) Sok lehetőség nincs. Le kell fogyni, de amúgy az sem garantálja, hogy látszani fog. Valakinek egyszerűen nem áll ki annyira is kész.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem is mertek "észlények"...!45 kg, 169 cm vagyok.igen tudom ,hogy csak azért írkáltok ilyeneket mert kövér disznók vagytok,de shemmi probléma😊.legalább ne járna a pofátok...tudjátok van aki szeretnevjól kinézni,de hát ti ezt nem tudhatjátok ugyebár...és igen!arra várok hogy válaszoljatok a kérdésemre.kedves kis 12 évesek mennyetek inkább barbizni meg kiskocsizni ahelyett hogy itt pofáztok a semmiert👌😎
2015. jún. 25. 13:47
6/8 A kérdező kommentje:
*ismertek...és utolsó a te válaszod volt a legnormálisABB
2015. jún. 25. 13:48
7/8 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért kéne, hogy kiálljon?
Persze én pasi vagyok és a csajok között terjedő fszságok és agymenések később jutnak el hozzám (mint a tájtgep, vagy mi a rosseb...)
8/8 anonim válasza:
És te hány éves vagy, kérdező? 15? Írásodból nem nézel ki többnek. Egyébként 65 kg vagyok és 174 magas, fiú. Nem tudom, honnan veszed, hogy dagadt disznó vagyok, de oké
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!