Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ahoz hogy...

Mit csináljak ahoz hogy kilátszon a járomcsontom?! Sos!

Figyelt kérdés
Nem lenne kerek arcom ,de van az arcbőrömön egy kis zsír és ettől annyira szégyenlem magam.valaki...kérelek titeket segítsetek!

2015. jún. 24. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom... a fogyást próbáltad már, észlény?
2015. jún. 24. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
en meg azt se tartom elkepzelhetetlennek, hogy ha beszerzel magadnak egy helyesirasi szotarat, az is segitene a fogyasban.
2015. jún. 24. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
És most tőlünk mit vársz? Varázsoljunk?
2015. jún. 24. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Én sem értem, hogy milyen válaszra számítottál tőlünk :) Sok lehetőség nincs. Le kell fogyni, de amúgy az sem garantálja, hogy látszani fog. Valakinek egyszerűen nem áll ki annyira is kész.
2015. jún. 25. 06:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem is mertek "észlények"...!45 kg, 169 cm vagyok.igen tudom ,hogy csak azért írkáltok ilyeneket mert kövér disznók vagytok,de shemmi probléma😊.legalább ne járna a pofátok...tudjátok van aki szeretnevjól kinézni,de hát ti ezt nem tudhatjátok ugyebár...és igen!arra várok hogy válaszoljatok a kérdésemre.kedves kis 12 évesek mennyetek inkább barbizni meg kiskocsizni ahelyett hogy itt pofáztok a semmiert👌😎
2015. jún. 25. 13:47
 6/8 A kérdező kommentje:
*ismertek...és utolsó a te válaszod volt a legnormálisABB
2015. jún. 25. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Én csak azt nem értem, hogy miért kéne, hogy kiálljon?

Persze én pasi vagyok és a csajok között terjedő fszságok és agymenések később jutnak el hozzám (mint a tájtgep, vagy mi a rosseb...)

2015. jún. 26. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
És te hány éves vagy, kérdező? 15? Írásodból nem nézel ki többnek. Egyébként 65 kg vagyok és 174 magas, fiú. Nem tudom, honnan veszed, hogy dagadt disznó vagyok, de oké
2015. jún. 26. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!