Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megvettem az Avon 3 in 1...

Megvettem az Avon 3 in 1 elektromos manikűrszettjét. Csak egy problémám van vele, nem tudom, hogy kell használni. Azt láttam, hogy van egy kő, egy fém, és egy polírozó fej benne, de nem tudom melyikek azok, vki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Aki tudja legyen szíves segítsen és mondja meg,hogy melyiket mire kell használni,na meg azt,hogy melyik mire való. Köszönöm :) :D

#Avon #használat ##Manikűr ##Szett
2015. jún. 24. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
google a barátod
2015. jún. 24. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Már mindent néztem googlen,de sehol se volt normálisan leírva! ;)
2015. jún. 24. 09:11
 3/4 Timi179 ***** válasza:
06-28-511-111 Avon ügyfélszolgálat
2015. jún. 24. 14:02
 4/4 anonim válasza:
Nekem is van! kell hozza kapj hasznalati utasitast! eloszor lekell csavard a tetejet majd abba a kis lyukba beledugod a henger alaku femet, azt hasznalod eloszor, majd utana a rozsaszinu haromszog alakut, es utana a masik henger alakut! Remelem erthetoen magyaraztam :))
2015. jún. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!