Zsiros bőrre alapozó vagy korrektor vagy púder? És milyen szempontokat kell nézni ha veszek? Lehetőleg nem ilyen 10. 000 ft-osat, hanem viszonylag olcsón.17/L
Pattanásom max 1-2 kicsi van néha,csak néhány pattanásom nyoma/hege maradt meg az arcomon.Kozmetikushoz nem megyek vele,több kozmetikus is azt mondta hogy halványitani krémekkel lehetne valamit,de eltüntetni drága lenne viszonylag,pénzem sincs rá,és őszintén szólva szerintem nem olyan durva,én elfogadtam magam igy és senki sem tett róla soha emlitést,sokaknak tetszem igy is.
De néha eszembe jut hogy valamivel lehetne szebb a bőröm néha ha pl használnék rá valamit.Viszont eddig nem sminkeltem,mármint az arcbőröm,és most sem akarok több réteg sminket kenni magamra maximum a 3 közül egyet amitől kicsit szebb a bőröm,de nem mindenáron akarom teljesen eltakarni.
Az alapozót az arcbőr egyenletes színe miatt használunk. Korrektort azokra a bőrhibákra, amit az alapozó nem fedett el. A púderrel pedig az egészet fixáljuk. Önmagában egyik sem elég.
esetleg egy olajmentes bb krémet próbálj ki, pl a garniertől, de ezt is célszerű púderezni.
lehet, hogy elég lenne azt a pár heget korrektorral elfedni, és nem szükséges az egész arcot lemázolni.
az essence stay all day korrektor nekem bevált bőrhibákra.
alapozóból a maybelline dream matte mousse-t ajánlom, de csak egy vékony rétegben, különben maszkos lesz, viszont sokáig nem fényesedik ki tőle a bőr, és az zsíros bőrnél nagyon jó.
talán egy bb is bőven elég, pl. a maybelline dream pure bb.
amúgy a hegeket eredményesen lehet halványítani aha savval, stabilizált c vitaminos szérummal, naicinamiddal vagy arbutinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!