Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit változtatnál meg legszives...

Mit változtatnál meg legszivesebben a külsődön?

Figyelt kérdés
Én csak annyit hogy legyek izmosabb, mert nem jó ez hogy sovány vagyok
2010. márc. 1. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A bőrömet, úgy ahogy van le akarom cserélni. Mindig a pattanásokkal és a szőrtelenítéssal bajlódom.
2010. márc. 2. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
le akarok faragni a csípőcsontomból O.O
2010. márc. 2. 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
magasabb szeretnék lenni és kevésbé elálló fülek is jól jönnének amúgy oké...
2010. márc. 5. 00:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Hosszabb lábakat><.
2010. márc. 5. 18:16
 15/17 anonim válasza:
30 cm-s brét szeretnék.
2010. ápr. 6. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

sok mindent :D

1. vékony testalkatú akarok lenni, h annyit zabálhassak, amennyit csak akarok és egy grammot se hízzak :Đ

2. szerintem túl nagy az állam, szóval ezen is változtatnék

3. az orromon, mert ilyen rövid, de vastag...turcsinak hívják, ha jól tudom az ilyen orrot...pedig én mindig is hosszú, keskeny orrot szerettem volna..

4. néha szívesen lennék olyan kis játékfigura, amiknek a fejében gyurma van és ha megnyomják, kinő a haja :D én is ilyen akarok lenni, csak hajjal...még jól néznék ki, ha gyurma lenne a fejemen xd

5. olyan akarok lenni, mint egy meztelencsiga, h sose kelljen szőrtelenítenem...egyedül a szemöldököm maradna meg, az orrszőröm és a szempillám, bár az nem tudom, mennyire számít szőrnek

6. nőjön gyorsabban a körmöm

7. legyenek szebb lábaim

8. ne legyenek pattanásaim és mitesszereim

9. tűnjön el rólam minden anyajegy, csak azok maradjanak meg, amiket szeretek

10. legyenek normálisak a fogaim...mert jelenleg tök recés az összes, ráadásul ilyen hülyén is állnak, vagy fél méter távolság van egy fogam között..

most hirtelen csak annyi jutott eszembe...bár gondolom már ebből is kiderült, hogy nem én vagyok az élő példája az önbizalommal rendelkező, kiegyensúlyozott embereknek...

15L

2013. júl. 16. 23:11
 17/17 anonim ***** válasza:
*fél méter távolság van 2(!!) fogam között (:
2013. júl. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!