Szerintetek ronda vagyok? Mert én annak érzem magam legszívesebben elásnám magam a szégyentől. Kép van.
Nem látszik belőled sok. Nem is tudom, hogy hol kezdjem...
Talán nem azzal van a baj, hogy csúnya vagy, hanem ez az öltözék, meg ez a beülés valahogy olyan LÚZERES!
Nem hallottalak még beszélni, meg nem tudom, hogy hogy próbálkozol a lányoknál, de pont az ilyen kinézetű pasik szokták elijeszteni a lányokat a hülye dumájukkal, meg az idióta erőszakos udvarlásukkal. Nem mondtam, hogy olyan, vagy, mert nem ismerlek, de ha ilyen vagy, akkor ne légy olyan rámenős. Akkor talán nagyobb sikered lesz.
Sajnos nem nagyon látszol a képen:) de szerintem nem vagy ronda! A stílusod annyira nem jön be, tényleg kicsit lúzeres, próbálkozz pár számmal kisebb ruhákkal:) Bár ha ebben érzed jól magad, akkor nincs értelme olyan ruhákat felvenned, amiben nem érzed jól magad. Mindenesetre szerintem egyáltalán nincs semmi szégyellnivaló rajtad, ne aggódj!
17/L
eléggé tré ez a kép.
sapka, szemüveg.tényleg baromi sokat lehet látni belőled. tegyél fel eg yközeli egész arcos képet.akkor megmondom
am meg olyan hülye ez a beállás, mintha épp recskáztál volna
gondolom valami vidéki tahó vagy
1-es. Leülhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!