Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ronda vagyok?...

Szerintetek ronda vagyok? Mert én annak érzem magam legszívesebben elásnám magam a szégyentől. Kép van.

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 25. 21:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Zsolti... De azt nem tudja meg, hogy én ki vagyok :-D
2011. máj. 5. 21:10
 22/24 anonim válasza:
Ez nem Zsolti:P, nem lássátok:D Hát ő Gyurcsika a szomszédkertből:D Gyurcsika, de rég láttalak:)) Jól megnőttél....
2011. máj. 6. 20:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Figyej, szerintem nincs veled semmi gond. Hidd el nálad csúnyábbak is vannak én láttam már ilyet. Ja és van egy ismerőseim közt egy szintén átlagos srác olyan furcsa az arca, neki is voltak pattanásai de már nincsenek igaz, ő 19 éves. De olyan humoros, és jó a szövege hogy sok lánynak tetszik a srác!

Neked csak pár dolgot kéne megtenned. Egy kis önbizalomnövelés, tűzz ki célokat csináld meg azokat- ez segíti az önismeret fejlesztést is. Kezeld a pattanásokat.

És cseréld le a ruhatáradat. Nem kell a legdivatosabb, b.zuis cuccokban járni de fiúk is öltözködhetnek úgy, hogy közben jól néz ki benne de még is olyan egyszerű és nem túl divatos -VAnnak ilyen öltözékek is :)

Ja és nem foglalkozni azokkal, akik rosszat akarnak neked. Ők sem tökéletesek.;)

Sok szerencsét hozzá

Üdv.

18l

2011. máj. 15. 23:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Tegnap elfelejtettem boldog szülinapot kívánni, pedig akartam... Nem baj, akkor most megteszem, remélem nem késtem el vele xDDD
2011. máj. 19. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!