Ennyi idő alatt összenő? (lent)
Tegnap óta 8mm-es fültágító van a fülemben,viszont nem tartom túl bíztatónak,hogy még mindig fáj,és ilyen lilás-pirosas a színe...
Holnap érek haza a nyaralásból,akkor tudok venni puha,szilikonosat,hátha az úgy jobb.
A konkrét kérdésem az lenne,ha én a fülemből ezt ma éjszakára kiveszem,reggelre teljesen összenő? Vagy kisebb lesz? Édesanyám is megijesztgetett,hogy a lilulás akár az elhalást is jelentheti,és le is várhatják,bár ezt nem gondolnám mert nem vészes.. Ez a végleges méret nem szeretném ezt mégegyszer végigszenvedni...
Vagy van erre valami házi praktika?
Nagyon aggódok kérlek segítsetek!
Köszönöm!
dehogy nő össze 1 nap alatt :DDDD
én simán be se tenném egy hétig se a fülembe, akkor se lenne semmi :D
Szia.
Kiszedtem belole arra az éjszakára,édesanyám javaslatára...hat nemtudom mekkora otlet volt:s
Mikor kiszedtem belul olyan volt,mint mikor lehorzsolod a borod..aztan fertotlenitettem. Reggelre viszont ilyen véres ize nott bele de ugy teljesen.
Aztan este beletettem az 5mm-est mert nem ment bele a 8mm-es ami benne volt...:/
Koszonom az érdeklődést!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!