Egy 10-es fültágítás után, összenő-e újra a fül, ha igen, akkor mennyi idő alatt?
Nem, mivel az már kinyúlítja az egészet, fujj, komolyan nem értem mi tetszik nektek ezen, ocsmány ronda lesz a fül tőle.
Nekem piercingem volt, nem sokáig, de még annak is látszik a helye...nemhogy egy ekkora fültágítónak.
szerintem az még összenő.
én nem tudom hány hete elkezdtem tűket, majd fülpiszkálót rakni a fülembe.. jól ment minden, aztán begyulladt.. hagytam kb fél hetet hogy gyógyuljon és addig visszakszűkült. >< most kezdhetem előről..
Biztos nem nő össze, hiszen a belső pereme behámosodik addigra. Nekem csak sima kis lyuk van a fülemen, gyerekkoromban volt benne utoljára fülbevaló (kb. 10 éve), de azóta sem nőtt össze.
10mm-s lukkal legfeljebb sebész tud kezdeni valamit, de ha ennyire bizonytalan vagy, inkább ne kezdj bele.
csak úgy mondom, hogy a fülbevaló lyuk nekem sem nő össze, de viszont összeszűkült a tágított fül.. (máshogy nem birom fogalmazni.xd)
és mivel fertőtlenítsem? : o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!