21/32 piriiiii válasza:
Úristen, 2 különböző véleményt pontoztak 100 százalékra???
Történelmi esemény a gyakori kérdések oldalán!! :D
22/32 anonim válasza:
semmit nem vált ki belőlem, az orr piercingje tetszik, a rúzsa nem.
23/32 anonim válasza:
miért lett a #16 lepontozva? :D szerintem is szebb
24/32 anonim válasza:
Ezen a képen nem rossz, de ezek a filterek lehet, hogy felhúzzák a külsejét. Persze nem hiszem, hogy élőben nem lenne ilyen, de ezek a képek csalókák
25/32 SweetLady válasza:
Maga módján mindenki szép....nekem fiúba lányba is a szőkék az eseteim szóval nekem nem igen tetszik
De az a rajzolt szemöldök :DD de szerintem ő rajta is van egy kis kencefice
Nyugi nem vagyok irigy, mert nincs mire :DDD
26/32 SweetLady válasza:
irigynek lenni*
sry telefon :'D
Na meg még mielőtt jönnének a szokásos irigy vagy válaszok :DDD
27/32 anonim válasza:
Talán fotosop és tízmillió wattos reflektor nélkül mutasd...
28/32 anonim válasza:
Szerintem ez a lány gyönyörű (persze a kép alapján). Mondjuk azt nem értem, miért vernyákolnak itt, hogy kirakja a mellét, ez egy sima kerek kivágású atléta, akinek nem deszkalapos a melle, annak bármilyen felsőben kirajzolódik így a mellvágata, hacsak nem garbóban van, ami nyáron elég vicces látvány lenne...
29/32 anonim válasza:
ebből a szögből szép, más szögből szerintem nem tetszene. meg az sem jön be, hogy csöcsösködik.
mutass még képet.
30/32 anonim válasza:
Női szemmel nagyon szép arca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!