Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Bejön ez a pasi? Van kép

Nők! Bejön ez a pasi? Van kép

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 15. 09:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Picit túl izmos..
2015. jún. 15. 10:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Jöhet.. még a brokkolit is szereti :)
2015. jún. 15. 10:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Húú, nagyon megkívántam.... összefut a nyál a számban... az a brokkolis sült csirke, de rég is ettem jó kis blansírozott brokkolit :D
2015. jún. 15. 10:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Az ilyenfajta szakáll sosem tetszett, meg túl izmos is. Kicsit kép alapján nekem az jön le, hogy a gyúráson kívül semmi más nem érdekli.
2015. jún. 15. 10:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Izomagy pasi, csak a kondi és a szeretkezés érdekli. Nekem az ilyen pasikról eddig ez a tapasztalatom.
2015. jún. 15. 10:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez már túl nagy.
2015. jún. 15. 11:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Ronda és ijesztő, nem egy vonzó pasi. Ez a nagy izmos test meg unalmas haj leginkább a pasiknak szokott tetszeni, nem a nőknek.
2015. jún. 15. 13:11
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
az ilyen bodybuilderekkel az a baj,hogy azok az áldott jó kis szerek,protein stb... azok gyakorlatilag vegyi méregek és ezek meg azzal tömik magukat,amit én legjobban megfigyeltem rajtuk az az,hogy hormonálisan átalakulnak ill. kezdenek nőiesedni,hangra,arcra,meg ugyebár az agyi degeneráció ami megfigyelhető.Tőlem aztan lehet valaki izmos,de ha mondjuk odaállitok mellé egy masszájt,aki se nem budybuildelt de nem is ette ezeket a kotyvalékokat,az az ember nekem ugymond "józanabb" és ez a csávó meg valahogy a genetikailag modifikált személyre mutatna.Arról nem beszélve,hogy ha szerencsétlen afrikai izmait megvizsgálnák hozzá képest...Ennek a fiunak hiába edzette is az izmait az amiből keletkezett az izom,és a folyamat nagyrésze degenrált szövet és nagyrésze víz,teszem azt az imént emlitette masszáj harcosnak meg valódi biológiailag szüz izomzata lenne.
2015. jún. 15. 17:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem túl sok.. Ahogy többen is mondták előttem, "picit" nagy a bicepsze:D 16/L
2015. jún. 15. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:
az ilyen típustól undorodom. egy hajbeültetés sem ártana neki.
2015. jún. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!