Hány évesnek nézek ki?
2015. jún. 13. 20:16
31/45 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel magad? És neked ez miért ilyen egetrengetően fontos, hogy mások szerint hány éves vagy? Ha nem tetszik magadon valami, változtass.
32/45 anonim válasza:
22-40ig bármit elhittem volna, de amúgy 25nek mondtalak volna, mert bár a stílusod öregít, ráncaid nincsenek.
kicsit hosszabb hajjal, fiatalosabb ruhákkal, na meg egy kis fogyással mindenki 25 körülinek nézne rögtön :)
33/45 A kérdező kommentje:
31. - nek: Mi közöd hozzá hányszor teszem fel magam, tiéd -e ez oldal???? Nem a tiéd, úgyhogy ne parancsolgass.
Másodszor, semmi bajom nincs magammal, csak véleményt kértem. A többieknek köszönöm.
2015. jún. 14. 22:58
34/45 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem néz ki 40-nek. pont a korodnak megfelelően nézel ki....
35/45 anonim válasza:
nem qvára mind1? ugy se leszel fiatalabb
36/45 A kérdező kommentje:
Neked sem volt mindegy, hogy ezt a megjegyzésedet, meghagyd magadnak.
2015. jún. 20. 11:38
37/45 anonim válasza:
és mi köze ennek egymáshoz? ne neeeee!! ne segíts! várj kitalálom! :P semmi?:)
38/45 A kérdező kommentje:
Van összefüggés, csak nincs mivel felfognod.
2015. jún. 21. 16:37
39/45 anonim válasza:
bocs nem tudtam hogy ekkora király vagy :D
40/45 anonim válasza:
nyugi én is 25-öt mondtam volna, nem nézel ki sokkal többnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!