Szerintetek szép vagyok, ha hasonlítok rá?
Ja, és szerintetek kire hasonlít, ez a lány? Gondoltam Willa Hollandra, de uzonba gondolkodtam, hogy egy kicsit sem hasonlít rá. Előre is köszönöm! :)
Willa Holland nem ugrott volna be,ha nem írod,tehát nem annyira...
Fiatalka még.
Rendben, köszönöm, a választ :)
Várom a további válaszokat is! :)
Hát ez nem túl jó kép, hunyorogsz meg minden. Normális képen biztos helyes kislány vagy, egy rosszabban sikerült kép alapján meg nem ítélünk meg senkit. Meg még csomót fogsz változni úgyis, biztos tök szép nő leszel egyszer.
A Willa csajra halvány nyomokban sem hasonlítasz. :D Különösebben nem emlékeztetsz senkire egyébként - bár nem vagyok otthon celeb témában, ez tény - de ha nagyon muszáj lenne valakit mondani, talán Bonnie Wright inkább.
Nem vagy csúnya....még biztos sokat fogsz alakulni, mert ahogy elnézem, olyan 14 éves lehetsz.
Viszont az arcbőröddel foglalkoznod kéne. Menj el kozmetikushoz+rengeteg otthoni módszer van a neten, amitől nem lesz ilyen/enyhít rajta valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!