Fehérneműt érdemes ebayről rendelni? Tudnátok ajánlani eladókat?
Figyelt kérdés
Olyan furcsának tűnnek ezek a kínai ingyen-postás eladók, akik 2-300 forintért árulnak mindent. Rengetegen rendelnek tőlük, és sok pozitív kritikát is olvastam (nem csak ebayen). Melltartókat, hálóingeket szeretnék rendelni, szerintetek érdemes megpróbálni?2015. jún. 13. 14:37
1/4 anonim 

válasza:

ha 100% pamut, akkor érdemes, persze mosd ki előtte azért. :D
sok kínai dolgot rendeltem már, a többségével semmi gond nincs.
2/4 anonim 

válasza:

annyiért nem vesztesz semmit ha megpróbálod.. egyébként nyilván olcsóbb mert ők szerintem egyből a gyáraktól szerzik be, nem pedig eladó adja el eladónak..
én is sok mindent rendeltem már ebayről.. általában jó szokott lenni.. (bár ruhát még nem rendeltem, de ismerősöm egy inget vett alig egy ezresért, nagyon jó anyaggal, csak a méretét nézte el, de ez már az ő hibája volt)
Szerintem nyugodtan vegyél, csak mosd ki jó alapossan meg ne lepődj meg ha jó gyűrödt lesz, mert egy alig 5 cmes zacsiból húzol ki egy fél ruhatárat :D
3/4 anonim 

válasza:

Rendeltem mar én is volt hogy csalódás ért minőségben elég gyengék voltak volt olyan blúz ami egy mosásra bírt.de sok esetben ajándék olyan olcsók. Selyem háló inget kontost meg pizsiamát is vettem mar ezek beváltak csak van hogy egy hónap mire megjön
4/4 anonim 

válasza:

én szeretem rengeteg mindenem ebayről van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!