Hogyan legyek szép? 13/L
Kérdező, az egy dolog, hogy ennyit mozogsz, de valami miatt mégis duci vagy, te írtad. Akkor valami gond csak van, ha nem a mozgásoddal, akkor az étkezéseddel.
Nem tudom pontosan, (így egyben ez a mondat) hogy akar lenni: "pattanásos vagyok egy kicsit duci is a fejem kék szeme van hosszú barna haj"
De arra következtettem ebből a kb teljesen értelmetlen mondatból, hogy duci vagy, vagy "duci a fejed", (?) valakinek kék szeme van, és hogy "hosszú, barna haj" (pont)....
Nem mindegy, hova teszed a vesszőket, mert teljesen megváltoztathatják a mondat értelmét.
"Pattanásos vagyok, egy kicsit duci is a fejem, kék szemem van (kijavítottam helyetted), hosszú barna hajam."
vagy
"Pattanásos vagyok, egy kicsit duci is, a fejem kék, szemem van, "hosszú barna hajam".
vagy
"Pattanásos vagyok egy kicsit, duci is a fejem, kék szemem van, hosszú barna hajam."
Akkor most hogy értelmezzem?
Ha csak az arcod duci, az ellen nem tehetsz semmit. Neked alapból ilyen babás arcod van. Az egyáltalán nem hátrány, szerintem.
(előtted szóló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!