Szia én nő vagyok de írnék véleményt. Mikor összejöttem a párommal 53 kiló voltam. 63 kilóval lettem terhes az első gyermekünkkel, 76 kilósan a másodikkal (aki amúgy 1-2 héten belül megszületik). Szóval jött rám rendesen, főleg abban az időben amikor szoptattam és szerintem ez most sem lesz másképp. Na szóval, csak azt akarom mondani, hogy teljes mértékben elfogadja a férjem a jelenlegi helyzetet. Persze ha túl leszek ezen az időszakon vissza akarok fogyni, de nem érzem a férjem részéről azt a nyomást, hogy sűrgetne vele, érted. Ha a megfelelő partner mellett vagy aki elfogad téged, akkor mindennel együtt elfogad. Ne rágd magad azon, hogy kinek tetszel és kinek nem. Mindenkinek úgysem felelhetsz meg. Ha valaki szeret akkor pedig minden körülmények között érzed, hogy ez így van. Látod én is szedtem fel, de nem telik el úgy nap, hogy ne bókolna a férjem vagy ne indulna be rám, pedig már 7 éve együtt vagyunk. Bocsi ha offoltam a kérdésed.
2015. jún. 11. 00:23
3/15 anonim válasza:
Utolsónál a pont.
Én még annyit hozzátennék hogy ha nagyon az elvárásaid (pl kockás has, vagy izmos stb) akkor ezek erősen visszavethetik a keresgélést. (nem azt mondom hogy lehetetlen, de 1000-ből 1 ilyen van)
Magadhoz mérten állíts be egy igényt és ha összejön egy jobb akkor örülj neki.
2015. jún. 11. 00:59
4/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Még annyi hozzá tennék hogy azt a férfit kell megtalálnod aki így is elfogad ha nem akarsz megváltozni.
Ha pedig, de akkor tegyél érte.
Nekem nem jönnek be csak a max 5-6 kiló felesleges csajok, de van akinek a nagy tetszik.
2015. jún. 11. 01:06
5/15 anonim válasza:
A molettnél kicsit ducibb, az elhízott :)
Mik az adataid, mert sokan 55 kilósan is molettnek látják magukat :)
2015. jún. 11. 01:09
6/15 anonim válasza:
Nagyon bejönnek, 29F.
2015. jún. 11. 05:41
7/15 anonim válasza:
Jaj ne, "husis" mi? Na olyan nincs. Van vékony, normál, meg a lusta elhízott. A molettnél ducibb az már durván elhízott kategória... és nagyon ronda. Kinek kéne egy lusta nő, aki magára sem ad? Max annak aki maga is ilyen...
2015. jún. 11. 08:24
8/15 A kérdező kommentje:
Én eggyátalán nem vagyok duci.... Miert gondoljátoke ezt? Csak feltettem egy kérdést. Ha azt teszem fol mi a véleményetek a szuper modellekről akkor máris annak tartotok?? Csak kerdeztem....
2015. jún. 11. 15:15
9/15 anonim válasza:
A túlsúlyos ember, legyen férfi, vagy nő, nem olyan kívánatos mint a falatkák. Egészségügyi szempontból sem kívánatos fölösleges 10 kilókat magadon cipelni!
Vannak olyanok akik, ha megüdvözülnek sem tudnak vékonyak maradni, van aki csak lusta disznó.
Rajtam is van fölösleg,173/81 (F/60év) kg pillanatnyilag, a páromnak is van fölöslege egy kicsi, de ő nem úgy gondolja! Aki elhízik, ellustul, sem fogyni, sem szexelni nem marad energiája!
Kell ez nektek?
2015. jún. 11. 15:22
10/15 anonim válasza:
Ha arányosan telt vagy nagy mellekkel,popsival akkor az oké :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!