Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a Festy...

Lányok! Mit gondoltok a Festy nevű blogger csajról?

Figyelt kérdés
Hát komolyan, minden magazin őt hirdeti, én ha meglátom agyf@.szt kapok, borzalmasan csúnya és alaktalan! Miért nincs szép magyar bloggerünk? o.O
2014. júl. 12. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem a legszebb, de divatblogger, többet számít a stílusérzéke, mint az alakja vagy arca. Ha szép magyar bloggert keresel ott van Molnár Dorka (THESENSE).
2014. júl. 12. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem sem szimpatikus, se kinézetre, se stílusilag. Személyes tapasztalatom nincs vele, de van akivel van: Molnár Dorka pl. egy felszínes, féltékenykedő, gátlástalan p*csa... sajnos a stílusa tényleg jó, de attól még nem fogom "követni", mert tudom, hogy valójában milyen. Akiket inkább érdemes szemmel tartani: Drencseva Nati ( [link] Császári Zita ( [link] Nagy Szofi is bűbájos a rajongóival, pedig kap hideget-meleget, mégis mindig értelmesen és türelmesen válaszol a kérdésekre a Tumblr-jén, de sajnos a blogját már nem vezeti. Velük hármukkal is van személyes tapasztalatom, rendes emberek.
2014. júl. 14. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:
A Dorka nagyon gáz, kicsit utánanéztem, és olvastam valahol hogy régen a táskáit amik replikák voltak igaziként hirdette. Egy ilyen gáz egy bloggertől. A többi nekem is szimpi. :)
2014. júl. 14. 21:04
 4/4 anonim válasza:

Szerintem főként az ellenszenves a Festyben, hogy az Instagramos 104 ezres követői létszámát tulajdonképpen vásárolta. A Socialblade nevű oldalon lehet nézegetni, elég érdekes adatok vannak.

Ami viszont még gázabb, hogy a Molnár Dorka is ugyanezt csinálja, csak úgy, hogy közben egyszer írt egy cikket is amiben a Festyt ítéli el emiatt.. Nagyon hiteltelen.

A többiek rendesnek tűnnek, a Nanaval találkoztunk egyszer a boltjában és nagyon segítőkész volt.

2016. máj. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!