Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIUK! Szivesen felfigyeltek...

FIUK! Szivesen felfigyeltek egy ilyen lanyra?

Figyelt kérdés
Eleg magas (174cm) hosszu labaim vannak,nincs rajtam felesleg de nem is erzem magam olyan nagyon palcika vekonynak.Hosszu nagyon gondor szoke hajam van , kicsit atettszo kek szemem. Nem mindig azert eleg sokan megbamulnak.Most nem tudom azert mert atomrobda vagyok vagy a magassagom miatt?Tippem sincs kerlek irjatok:)

#szépség #magasság #feltunoseg #azazmivan
2015. jún. 7. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat segít nekik egy kép.
2015. jún. 7. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Képről megmondom, vaktában nem lövök:)
2015. jún. 7. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ronda, akkor nem, vagy legfeljebb érdekességből megbámulom.
2015. jún. 7. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy kép ezen valóban sokat segíteni, akár privátban is jöhet.
2015. jún. 7. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy olyan magas, hogy amiatt bámuljanak. de ez alapján nem tudni, lehet hogy szép az arcod, lehet hogy csúnya. kép??
2015. jún. 7. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
A leírás alapján nem lehet eldönteni hogy nézel ki, ismerősömre is illik a leírás, de elég ronda arca van, óriási homloka és agyontöredezett haja... szóval nem túl szép.
2015. jún. 7. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
A szemet csak az vonzza, ami szép vagy ronda. Választhatsz, de tuti az előbbi vagy.
2015. jún. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!