FIUK! Szivesen felfigyeltek egy ilyen lanyra?
Figyelt kérdés
Eleg magas (174cm) hosszu labaim vannak,nincs rajtam felesleg de nem is erzem magam olyan nagyon palcika vekonynak.Hosszu nagyon gondor szoke hajam van , kicsit atettszo kek szemem. Nem mindig azert eleg sokan megbamulnak.Most nem tudom azert mert atomrobda vagyok vagy a magassagom miatt?Tippem sincs kerlek irjatok:)2015. jún. 7. 11:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem sokat segít nekik egy kép.
2/7 anonim válasza:
Képről megmondom, vaktában nem lövök:)
3/7 anonim válasza:
Ha ronda, akkor nem, vagy legfeljebb érdekességből megbámulom.
4/7 anonim válasza:
Egy kép ezen valóban sokat segíteni, akár privátban is jöhet.
5/7 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy olyan magas, hogy amiatt bámuljanak. de ez alapján nem tudni, lehet hogy szép az arcod, lehet hogy csúnya. kép??
6/7 anonim válasza:
A leírás alapján nem lehet eldönteni hogy nézel ki, ismerősömre is illik a leírás, de elég ronda arca van, óriási homloka és agyontöredezett haja... szóval nem túl szép.
7/7 anonim válasza:
A szemet csak az vonzza, ami szép vagy ronda. Választhatsz, de tuti az előbbi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!