Szép vagy nem szép? Milyen ez az óra?
2015. jún. 2. 15:45
2/12 anonim válasza:
Tényleg kicsit sok. Ha mondjuk csak ezüst lenne, akkor talán jobb lenne.
3/12 anonim válasza:
Nem nagyon rossz, de egy kicsit furcsán vannak összepászítva a színek. De igazából a te véleményed számít, ha neked tetszik, akkor jó. :)
4/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. De Te tényleg kiadsz ennyi pénzt egy óráért?
7/12 anonim válasza:
Először nem is néztem az árát, azt gondoltam hogy mi ez a béna kínai giccses szar...:D Na hogy az árát nem éri meg az tuti, ez nagyon ronda, a színe különösen. Persze ettől még másnak tetszhet...
9/12 anonim válasza:
Ezért az árért sokkal szebb órákat találhatsz :)
Nekem nem ez az ízlésem..
10/12 anonim válasza:
Ne hallgass a fanyalgókra. Ami szép, a szép. Hogy sok a 372000 Ft egy karóráért? Ráadásul olyan hányásul néz ki, mint egy 10 dolláros kínai szar, amit 60-as IQ felett senki nem hordana? Ne rugózz ezeken, derűs mosollyal viseld az órát, elég ha te tudod, hogy milyen értéket is hordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!