Ti egy szobat ujitanatok fol, vagy ruhakat vennetek?
Figyelt kérdés
Oszinten szolva egy folyosorol lenne szo. A laminalt padlo olyan 25.000 Ft-bol kijonne, mivel eleg pici, plusz meg a festes. Viszont ruham eleg keves van, mig mas lanyoknak 20-30 ruhajuk van, nekem kb olyan 10-152015. jún. 2. 12:17
1/8 anonim válasza:
Nekem is alig ruham, lehet rosszabb az arany mint nalad.
Felujitast valasztanam. Sajnos az is rafer.
2/8 anonim válasza:
Én inkább a szobát választanám. A ruha nyár végére kimegy a divatból, de a folyosód jövőre is szépen fog kinézni, ha vigyázol rá. 15 ruha azért nem olyan kevés, van akinek csak 6-7 db van. De ha fontosabb a divat, természetesen válaszd a ruhát.
3/8 anonim válasza:
Nekem sincsen több ruhám, de én is inkább a felújítást választanám. Most elköltöd ruhára és ki tudja mikor jön megint össze pénz a felújításra, illetve jön az ősz meg a tél, szóval 1 évet megint kellene várni.
4/8 anonim válasza:
Egyértelműen először a szobát újítanám fel.
Ruhát a következő fizetéskor is lehet venni.
6/8 anonim válasza:
Szoba, mert 10-15 ruha egyáltalán nem kevés. Az meg végképp lényegtelen hogy másoknak mennyi van.
7/8 anonim válasza:
A szobát választanám, de amennyibe kerül a linőleum,abból már bőven tudnál laminált parkettát is venni szegéllyel,és sokkal szebb is lenne.
8/8 A kérdező kommentje:
7-es milyen linoleum? Eszem agaban sincs linoleumot venni, de ha elolvastad volna rendesen a kerdest, erre rajottel volna.
2015. jún. 2. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!