120 ezerért ti milyen karórát vennétek?
Szeretnék egy elegáns és komolyabb, fekete karórát, maximum 120-ért
Nézegettem már Armani órákat amik nagyon tetszenek, de azt mondják hogy eléggé egyszerű divatóra. Ti mit mondtok erről?
férfi vagy női?
de amúgy Michael Korst, vagy Calvin Kleint
Hogy őszinte legyek, a helyedben vennék valami olcsó kínait, a többit meg utalnám ennek a kedves válaszolónak, aki ezt írja :D
Amúgy CK-t vennék :)
szerintem igenis szükség van rá :D!
nekem pl van egy 250 ezres seiko swarovski karórám és bálokra mikor felveszem nagyon elegáns :) meg hétköznapokon is. igaz nem szeretem az órákat de szerintem ha egyszer vesz az ember egy jót az kitart élete végéig.
Nekem egy francia bőr karórám van 20ezerért. Elegáns, szép, és a csuklószíj még 4 év után is nagyszerű állapotban van.
Ezt csak azért mondom, mert szerintem ennél jóval olcsóbban is találsz komoly, elegáns órát.
Egyébként Calvin Klein órát vennék, ha drágábbat akarnék, de mint mondtam, szerintem ezeknél olcsóbban is lehet komoly, elegánsat venni. :)
250 ezres órával egy bálon csak óvatosan.. :D
szerintem sokat dob ha egy férfinak van 1 szép elegáns komoly órája nem egy kínai vacak de hát kinek a pap kinek a papné :D
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!