Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 120 ezerért ti milyen karórát...

120 ezerért ti milyen karórát vennétek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy elegáns és komolyabb, fekete karórát, maximum 120-ért

Nézegettem már Armani órákat amik nagyon tetszenek, de azt mondják hogy eléggé egyszerű divatóra. Ti mit mondtok erről?

2014. okt. 10. 20:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha az Armani órák is olyanok, mint az öltönyei, akkor nyugodtan vegyél. Ugyanis az Armani öltöny az egyetlen olyan öltöny, ami 30-40 év után is ugyanolyan elegáns, mint ha frissen csináltattad volna a legújabb divat szerint. Nem vagyok divatguru, csak korábban problémát jelentett jóakaratú családtagjaimat lebeszélni, hogy rám imádkozzák nagyapám 1x (sem) használt, 60-as évekbeli divatú öltönyeit. Aztán egyszer hallottam, hogy Armani olyan öltönyöket csinál, hogy ha olyan lett volna az öregnek, akkor szívesen viselném, és nem a neve miatt, hanem mert még mindig elegáns és divatos.
2014. nov. 9. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Ebben az árfekvésben Doxa vagy Certina.
2014. dec. 16. 18:47
 13/14 anonim válasza:
Egyértelműen klasszikus óramárka mellett szavazok. A divatmárkák csak sokadik termékként készítenek/gyártatnak órákat. Sosem lesznek olyanok, mint egy olyan cég termékei, akik kimondottan az órakészítésre álltak rá.
2014. dec. 23. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ennyiből egy jó Casiót vennék. Nem érdekelnek a divatórák, mindig is irtóztam az olyan dolgoktól, amiknél a márkáért fizetsz, nem a tudásért.
2016. febr. 16. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!