Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik még manapság az emo...

Létezik még manapság az emo stílus?

Figyelt kérdés

Vannak még képviselői itthon?

Amikor 2005-ben voltam 15 éves, akkor kb. iszonyatosan berobbant. Tokio hotel, egyéb bandák (chemical romance, kill hannah stb stb.) A tinik egy jelentős része szinte emo volt, rengeteg furcsa hajú embert láttam az utcán. Sokan utálták őket, ennek ellenére mindenkire nagy hatással voltak. Manapság egyet sem látom. 5 év alatt lecsengett volna?

2015. jún. 1. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, mert ez is csak egy ,,stílus'' volt.

Régebben a rapper-ség is nagy divat volt, ma viszont nem látsz olyat aki lógós cuccban járna.

Nekem annyira nem hiányzik mert így is sok a meleg beütéses.

Az meg hogy vagdosták magukat kit érdekelt?

2015. jún. 1. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. 2015 van tehát 10 éve volt nagy divat. Én is emonak mondtam magam, bár engem kb 2010ben ért el ez a hullám. Mabapság is vannak, csak eléggé zárkózottak. Ki vannak a legtöbb helyről közösítve. És az előttem szólónak: nem a melegségtől/vagdosástól lesz calaki emo. Egyébként szerintem még mindig jobb, mint a swagyolobitches.
2015. jún. 4. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
csak egy-két lemaradt szerencsétlen próbálkozik még vele, hébe-hóba látok még ilyen vasalt hajú fiúlányokat/lányfiúkat.
2015. jún. 4. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban hogy mind a 2 stílus egy rakat sz*r:)

Lényege ugyan az. Figyelem felkeltés fiúk/lányok részéről és a metroszexuális öltözködés.

2015. jún. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!