Szőrbenövésre létezik egyáltalán megoldás? Mit tegyek?
Betegség következtében sajnos sokkal több szőr van rajtam mint egy átlagos nőn,és mivel fekete a hajam is,így a szőrzetem si fekete,erős,vastag szálú.Próbáltam már az epilátort,borotvát,szőrtelenítő krémet,gyantát.Ezek közül mindegyikkel vannak problémáim,de az összesről elmondható szinte hogy szőrbenövéses leszek tőlük,kivéve a gyanta ami elmegy.Most egy ideje epiláltam,meg régebben is,és emiatt a bikinivonalam és a lábam rettentő csúnya.Tele van szőrbenövésekkel,olyanok is vannak amik feketék,de kinyomni nem lehet olyan mélyen van,amit tudok kiszedek,de a legtöbbet nem lehet.Sebes is,van amelyik nagy lila színű,és csak gyenny jön belőle.Már lassan a 3.nyaram kell így végig szenvednem :( Pedig reméltem hogy idén nyárra eltűnik.Rendszeresen radírozom magam,testápolózok is,most vettem Tetran krémet és szalicil savat is,azzal kenegetem.Anyagi okok miatt kozmetikushoz nem tudok menni,illetve végleges szőrtelenítésre sem,pedig az lenne a legjobb megoldás tudom.Nagyon el vagyok már keseredve :(
Tudtok ajánlani bármit,amitől szebb lesz a bőröm és anyagilag sem megterhelő?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!