Ti milyen színűre festettétek be a hajatokat? Akinek zöld szeme, világos bőre, és eredetileg sötéthajszíne van?
A vörös összes árnyalatán átmentem már. :D Legelőször pirosas vörösre. Azóta volt már sötétebb, világosabb, minden. :D
Most ilyesmi:
Szép az a vörös, ha olyan a bőrszíned mint a képen. Nekem sárgás a bőrszínem, így ez a vörös nagyon nem állt jól. :(
Amúgy nekem is zöld szemem van, világos (sárgás) bőröm, eredetileg sötétbarna hajam, ilyenre festem: [link]
Bár én nem sötét színű vagyok eredetileg, de azért írok. :)
Nekem az eredetim sötétszőke volt, elég szép fényes átmenettel, a szemem pedig gesztenyebarna, és a bőröm is mondhatni világos, de nagyon könnyen barnulok le. Én 2 éve festettem be a hajamat csokibarnára, kellett az "újdonság".:)
Kicsit meg is bántam, mert sok fiú szerint jobban állt az eredeti, főleg nyár derekán, amikor full barna a bőröm, hozzá pedig a sötétszőke haj... Régi szép idők. :)
Éppen ezért én a hajfestés ellen vagyok, de nem mindenki bánja meg a dolgot.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!