Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk (es bi-, leszbi lanyok)!...

Fiuk (es bi-, leszbi lanyok)! Nektek a lanyoknal a kis/nagy mell, szoke/barna haj, vekonyabb/ducibb test, magasabb/alacsonyabb testalkat, babas/egyedibb szepseg tetszik inkabb? Leginkabb 15-30 eves fiuk/ferfiak es lanyok/nok velemenye erdekelne!

Figyelt kérdés
Huh, jo sokat irtam xdd

2015. máj. 27. 21:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Szőke vagy vörös, halovány bőr, 160-170cm, olyan 55kg körül, hogy se gebe, se duci ne legyen. Legyen természetes, ez a lényeg, mellek terén inkább a kicsi jön be, de ha nagy, az se gond, a lényeg, hogy intelligens legyen. 24N, bi
2015. júl. 2. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Magas, vékony, kis mellű, világos bőrű, sötét hajú, sötét szemű, egyedibb szépség.
2015. júl. 2. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Nagyobb mell, haj mindegy, de a világos szem + sötét haj kombó talán ami a leginkább, magasabb, teltebb alkat mindenképp és "egyedi szépség".

De ezek csak általános jellemzők, ennek ellenkezője is megtetszhet, illetve ha valaki ilyen paraméterekkel rendelkezik, az sem garantálja, hogy kiváltja a lány "azt" a hatást. :)

L

2015. júl. 2. 23:12
 14/21 anonim válasza:
63%

Kedves Kérdező!

Nekem a hozzám hasonló, vékony-sportos alkatú nők jönnek be, ezenkívül fontos ,hogy szép arca legyen, de az már közömbös számomra ,hogy babásan vagy karakteresen szép-e:)(és sokszor láttam olyan nőt nagyon szépnek, aki csak nekem volt gyönyörű, de más átlagosnak látta)Az arcban számomra a legfontosabb, hogy a szeme és a mosolya tetsszen. Ugyanúgy közömbös számomra a magasság is, valamint a mellei mérete , és a hajszín sem dönti el, hogy vonzó-e számomra vagy sem.Az fontos, hogy a haja ápolt,egészséges legyen, és a frizurája álljon jól neki. (A felnyírt, tüsis,zselézett haj nem tetszik egyedül.) Számomra amitől vonzóvá válik egy nő, ha kívül-belül nőies, mint amilyen én is vagyok, de nálam valamivel idősebb. :) És a belső fontosabb számomra !

28/nő (biszex)

2015. júl. 3. 10:22
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem a kismellű (de inkább közepes), barna hajú, duvibb testű, magasabb testalkatú, egyedibb szépség tetszik.

17/L

2015. júl. 3. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Leginkább B-C mell, barna haj, alacsonyabb (160-165), ahhoz arányosan ducibb, de homokóra alkatú (kb 52-57 kg), arc pedig legyen finom, lágy vonásokkal rendelkező, fontos a szépen szedett szemöldök, szépre szolídan kifestett szem, fehér fogak, szép mosoly:)
2015. júl. 4. 19:31
 17/21 anonim válasza:
40%
Itt miért lettek ennyien lepontozva?
2015. júl. 6. 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! :)

Utolso, en mindenkinek ,,zold kezet" adtam tehat nem tudom. :)

2015. aug. 28. 01:36
 19/21 anonim válasza:
40%

(Kérdező! Egy kicsif relatív ez a pár fogalom)

1. a kicsi,formás mellek jobban tetszenek és ki vagyok velük békülve egészen az átlag méretig (dxtra esetekben a nagy is bejön de akkor a lánynak külsőben is olyannak kell lennie,hogy az jól álljon mert vannak ilyen téren nevetségesen kinéző lámyok...)

2. szőke,barna (nem a hajszín teszi érdekessé a lányt (nekem legalább is nem)

3. nekem a vékony lányok JOBBAN tetszenek,de a ducik sincsenek kizárva

4. jelenlegi álláspontom szerint a lány aki most nagyon tetszik magas,úgyhogy most a magas lányokat preferálom ;-)

5. baba arc vagy különleges....kinek mi áll jól

(Kérdező! A kérdés azért "rossz", mert nagyon sokféle ember èl a világon és mindenkinek más áll jól. Hidd el (példa: tegyük fel,hogy nem szereted a duci csajokat. Egydzer biztosra veszem,hogy találkozni fogsz olyan lánnyal akinek jól áll a duciság és magadon is megfogsz lepődni,mert tecceni fog :-) ) hogy mindenkiben van szép és csúnya külső adottság! )

2015. aug. 28. 03:51
 20/21 anonim ***** válasza:
40%

vékony test, kis/kisebb mell és fenék; és velem egy magasságú vagy kisebb (utóbbival nem igazán van gond; pontosan nem tudom, 180 cm körül vagyok +ba néhány centivel) )

inkább azt mondanám, hogy világosabb haj, mint pl. világosbarna, szőkésbarna, szőke, de tetszik a sötétebb is, mint pl. a barna, fekete - kinek mi áll jól

Az arcot pedig látni kell! Ahogy lényegében minden mást is.

és egyébként szemszínnél is világosabbak tetszenek (kék, zöldes, világosbarna) de ugyan úgy szóba jöhet a sötétebb is

19f

2015. aug. 28. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!