Fiúk! Nektek melyik testalkat tetszik? Vékony, kicsit izmos, nagyon izmos, anorexiás. Ha lehet képeket is küldjetek;) L
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 21:49
1/10 anonim válasza:
Milyen kategória,hogy anorexiás? Az egy betegség,nem pedig alkat, és nem kellene oltani ezzel a nagyon vékony lányokat. Különben egy vészesen sovány,beteg nő,nem hiszem,hogy bárkinek is tetszene..maximum a rosszindulatúak bántó kritikája menne..
2/10 anonim válasza:
Hidd el, voltam anorexiás, és nincs az a beteg ember, akinek egy beteg lány tetszene.:) fülig érő fekete karikák a szem alatt, kihullott fakó haj, sápadt, sárgás bőr, kidülledt szemek, beesett arc. Az anorexia nem tesz senkit széppé..
4/10 anonim válasza:
Abba lehetne hagyni az anorexiások cs*sztetését! Én bár nem voltam az soha, de nővérem igen, és senkinek sem kívánnám, hogy lássa a saját testvérét betegen! Jelzem, ez már vagy 6 éve volt, de még mindig nem teljesen gyógyult fel belőle... Olyanok dobálóznak ezzel a kifejezéssel,akiknek fogalmuk sincs róla, hogy mit is takar!!! -.-" Fogjuk már fel, hogy ez KOMOLY BETEGSÉG, nem pedig testalkat!!!
Egyébként nem létezik olyan ember,akinek ez tetszene. Neked tetszene egy anorexiás férfi??
5/10 anonim válasza:
Vékony, közepesen telt, teltkarcsú, kicsit izmos mind jó, ha nagy melle van
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Utolsó előtti:
Női szemmel is ezt tartom én is csinosnak, nőiesnek :) Szépek.
9/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, bocsi!!!! Soványra gondoltam. Sajnálom, de nálam eléggé összefolyt a két szó jelentése, nem akartam megbántani senkit.. És melledleg nem csesztetek senkit...-.-
2014. márc. 1. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!