Hogyan alakíthatnám? Mivel változtathatnám meg a kicsi
és keskeny arcomat?
Figyelt kérdés
sziasztok:)
olyan problémám van ( vagyis nem kimondottan probléma, inkább zavaró), hogy nagyon keskeny az arcom és olyan kicsinek tűnik a fejem vagy hogy is írjam:D
szóval kis fejem és keskeny arcom van...talán Jennifer Love Hewitt arcformájához tudnám hasonlítani...csak az a baj, hogy én még pluszban magas is vagyok:( és félek, hogy olyan hülyén nézek ki:$ lehet én nekem tűnik csak kicsinek...más is van ilyen arcú?
mivel tudnám optikailag (pl. sminkkel, hajjal v vmivel) nagyítani az arcomat?vagy van vmilyen étel amivel a felesleg az arcomra kerül, hízással?
bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, csak olyan idétlenül érzem magam:$
2010. febr. 26. 13:30
1/6 anonim válasza:
Hajjal, és sminkkel sok mindent ellehet érni! Vágass olyan , várj! Milyen hajad van? Meddig ér?
2010. febr. 26. 13:49
2/6 A kérdező kommentje:
hosszú mell alá érő, szőkésbarna (elég világos, majdnem szőke), általában kivasalom, így egyenes:)
2010. febr. 26. 13:53
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kéne egyenesen hordanod a hajadat! Hord inkább hullámosan! Gondolom levágatni nem szándékozod! Ajánlani tudnám azokat a rövidebb frizurákat, ami többek közt Rihanna is viselt, mielőtt még totál levágatta volna! Ami fül alá érő! Hátul szép gömbölyű és a fültől kezdve pedig fokozatosan hosszabra van vágva!Ha nem akarod levágatni, akkor csak fazoníroztasd! Felül legyen rövidebb! Arcpirosítóval kiemelheted az arccsontjaidat! Eztalán kiemeli az arcodat! De ha annyira hasonlít a típusad Jen. L H-hoz, akkor nézd meg, ő milyen trükköket alkalmaz!
2010. febr. 26. 14:19
4/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm:) igen...levágatni nem szeretném:$ a hullámos haj viszont jó ötlet;)
majd kipróbálok ezt-azt:)
köszi szépen:)
2010. febr. 26. 14:34
5/6 anonim válasza:
ha kiegyenesíted(lenyalod)az még inkébb hosszítja a fejed. meg keskenyíti) inkább oroszlán sérű, nagy hullámok!esetleg dauer
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!