Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tartják visszataszítónak...

Miért tartják visszataszítónak a hosszúhajú férfiakat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rocker, sem hippi, sőt egyéb más szubkultúrába sem tartozom, és mégis hosszú hajam van. Hogy mért? Azért mert tetszik, és úgy érzem, hogy így vagyok igazán önmagam. Ezen kívül viszonylag átlagosan öltözködök, farmernadrágot, kockás inget, ha melegebb van pedig trikót hordok. 185 centi magas vagyok, hátközépig ér a hajam, 90 kiló vagyok, és nem a zsírtól vagyok ekkora, az arcom borostás, első ránézésre talán egy vikinghez hasonlítanám magam. :D Mivel mint már említettem nem vagyok rocker, ezért ilyen körökben sem mozgok, ami miatt nem találok olyan nőt, aki elfogadna a hajammal együtt is. Sok barátnőm volt már, és általában azzal kezdődik, hogy azt "tanácsolják" váljak meg fürtjeimtől. Ezen helyzetekben már többször is megkérdeztem, hogy miért, ilyen rosszul állna? A válasz általában az, hogy nem áll rosszul, sőt sokan mondták, hogy kifejezetten jól áll, viszont nem a középkorban vagyunk, a 21.-században a férfiaknak nem illik ilyen frizurát viselniük. Persze ilyenkor mindig kiakadok, és általában ezzel véget is érnek rövidke kapcsolataim. Egyszerűen nem értem meg, hogy miért nem lehet elfogadni ezzel a hajjal együtt, főleg ha még rosszul sem áll? Szerintetek?
2015. máj. 24. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én rengeteg lányt ismerek, akik pont a hosszú hajat tartják vonzónak. Ha tetszik ne vágasd le, nagyon sok lánynak bejön.
2015. máj. 25. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is kimondottan tetszik, valahogy mindig oda vonzza a tekintetem, főleg ha az illetőnek jól is áll. Szóval csak várd ki türelmesen míg olyannal találkozol akinek tetszik, sőt talán bolondulni is fog érte:)
2015. máj. 25. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Èn speciel azon vagyok kiakadva, hogy szinte minden fiúnak ilyen " páwa" haja van, és alig látni hosszú hajúakat :D Pedig hosszú haj rulz~ xDD
2015. máj. 25. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:

hülye berögződés :D

na nekem meg pont a hosszú hajú pasik tetszenek nagyon, volt olyan barátom, akit próbáltam rávenni, hogy növessze meg... nem sok sikerrel :D

2015. máj. 25. 14:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is hosszú haj párti vagyok. És most nézd meg szépen,hányan írtuk ezt. :) Szóval eszedbe ne jusson levágatni! ;)

26/N

2015. máj. 26. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem sem rövid a hajam - bár annyira nagyon nem hagyom megnőni, mivel zavar sportolás közben -, és a borotvát is kerülöm. Így is ha hajat vagy szakállat akarok vágni, minden alkalommal közelharcot kell vívnom a csajommal, aki pont erre a vikingesebb külsőmre gerjed. Az előző barátnőm ugyanígy volt vele, minél vademberesebben néztem ki, annál jobban tetszett neki.

Szóval csak megfelelő nőt kell találni, haver. És nyilván nem a plázacicák között kell keresni.

2015. máj. 26. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a hosszú hajú pasikat, csak ők jöhetnek szóba nálam. Le ne vágasd :) Ezerszer férfiasabb, pláne szakállal.

Egy rocker lány

2015. máj. 27. 13:59
 18/18 anonim válasza:
Nem visszataszító csak fura.
2020. aug. 15. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!