Mitől lesz valaki jó kinézetű, igényes, ápolt?
hát a pattanásosság rohadtul nem igénytelenség, hanem bőrbetegség, amit nagyon nehéz kezelni...
pattanásosan is lehet valaki igényes.
Nálam:
-alakjához megfelelően öltözködik (én spec. bizonyos határig a túlsúlyt nem tartom igénytelenségnek, más biztosan... nyilván nem a 2mázsás emberekről beszélek)
-tiszta, nem kinyúlt, nem lyukas ruha
-tiszta, ápolt körmök (és lehetőleg nem 2méteres hegyes műkarom csicsás mintával)
-alkalomhoz illő öltözék (esetleg smink, köröm, frizura), plusz ismeri az alapvető öltözködési illemszabályokat (leggingset nem hord nadrágként rövid pólóval, mellet és lábat nem rak ki egyszerre... temetésre feketét és sötét színeket vesz, vizsgára nem megy farmerban és haspólóban stb.)
-ápolt fogak
-nem büdös (én imádom a parfümöket, de alapvetően nem tartok igénytelennek egy "nem illatos" embert, de akkor büdös, izzadtságszagú se legyen)
-rendben tartott arcszőrzet
-viszonylag rendben tartott arc (mindenkin lehet 1-2 pattanás, de az undorító, amikor az ember arcán 40 gennyes tetejű pattanás csücsül... akkor inkább nyomja ki, ha nincs annyi esze az ilyennek, hogy bőrgyógyásznál kezelteti)
-a ruhái passzolnak a stílusához, jól áll neki a szín és a szabás
-akkor sminkeljen utcára, ha tényleg tudja használni a sminktermékeket (ne legyen lefolyó pandamaci-szeme, rúzsos foga, bohócpírja, pókláb pillája, maszatos szemfestéke, egyenetlenül felvitt alapozója)
-nem nagyon gagyin kinézű bizsukat hord (illetve a kilós aranyfukszot is elfelejti), és nem hord nagyon hangsúlyos fülbevalót, karkötőt, nyakláncot és gyűrűt is egyszerre
-a haj nem zsíros, nem látványosan korpás... frizurára van vágva (nem lóg bele a vakvilágba), nem kócos (ezt nem a divatosan kócosra értem, hanem arra, amin látszik, hogy egy hete nem látott fésűt)... és illik a fejformájához; ha festett, akkor igényes a festés nincs gáz lenövése és a szín illik a bőr- és szemszínéhez
-nincs látványos póthaja (rossz illesztés, elnézett árnyalat, gagyi csatos szar a kínai piacról, amin kilométerekről látszik, hogy műanyag)
-nincs értelmetlen vagy ciki felirat a pólóján
-nincs nagyon egyértelműen kamu cucca (pl. Louis Vuitton, Prada hamisítvány, amin látszik, hogy gagyi pelenkavarrással van varrva, rosszabb esetben meg a márkanév is el van írva)
-nincs szájszaga
-nálam az is hozzátartozik, hogy nem cigizik... vagy legalábbis nem láncdohányos (az elég kiábrándító tud lenni, amikor egy alapvetően ápolt ember másfél órát alig bír ki cigi nélkül, és remegve tekeri a sarokban a cigit, ha végre tud szívni)
Ami meg az alap igényességre plusz:
-viszonylag elegáns, egymáshoz passzoló cipő, táska
-visszafogott nemesfém ékszerek (ezt most kifejezetten nőkre értem)
-minőségi hatású, elegáns karóra
-finom, nem túl hivalkodó illatú parfüm, kölni
-jó kiegészítők (ezt főleg férfiakra értem most)
-mappa, könyv stb. van a kezében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!