Szerintetek "túlöltözés" suliba egy fekete farmer, sima szürke póló, sötétkék sport zakó kombináció? 18F
igen én is így gondolom,csak most kerültem új suliba,és elég gyökér osztálytársaim vannak,akik ilyen fullcapes swag gyerekek,és a lányoknak sincs ízlésük,kicsit félő,hogy hülyén néznek majd rám:D
ha nem tudják mi a jó,magukra vessenek:D
Szerintem jó! A swag mint stílus meg röhej...
Szóval hajrá! Remélem a mi sulinkba jöttél!:D
17/l
Igen, pontosan, nekem is ez a véleményem...:) Swag az röhej.
Nekem középsuliban is mindig egyedi, elegáns ízlésem és öltözködésem volt, sokan nem értették, de idővel megszokták..:D Aki nem érti, csak annyit mondj neki: keressen rá google-ben a dandy szóra!
Ha ez a stílusod akkor öltözz így mert laza és természetes lesz és persze ezzel egy időben elegáns.
A zakó azoknál fura akiken látszik, hogy egyáltalán nem a stílusuk, nem is hordták korábban, de egy divathullám miatt elkezdik hordani. Na ezeken valahogy furán hat mert látszik, hogy görcsölnek benne.
Az osztálytársakkal meg nem kell foglalkozni, előbb utóbb a lecseng a "ki hogy néz ki" dolog (ez kb az első 1-2 hónap) és utána már a személyiséged lesz a mérvadó nem a külsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!