Ez már az anorexia első lépése?
Figyelt kérdés
majdnem egy éve szültem, és eléggé levékonyodtam, és még mindig nem vagyok elégedett. pedig 55 kg vagyok, a 178 cm-hez. nem hánytatom meg ... magam. enni azért eszem, de csak mértékkel, de ha édességet látok, akkor habzsolok.
vagy csak a hormonjaim játszanak velem? nem érzem magam jól a bőrömben, tudom, hogy gáz már , hogy kilóg a medence csontom, de nagynak látom a seggem és combom. már kérdezték tőlem, hogy beteg vagyok-e , mert nagyon elfogytam. és belül meg mondom magamban, hogy ó van még miből. ez már az első lépés, vagy csak simán kezdek megzakkani?
2010. febr. 24. 18:27
1/3 anonim válasza:
hát valami baj van az énképeddel az biztos. elárulom hogy én is 176cm vagyok és 55kg, és mindent megpróbálok, hogy felszedjek magamra vmit. sztem egy pszichológus vagy valami más szakember nem ártana, mert az ember magától csak úgy nem kezdi ennyire eltorzultnak látni a valóságot, ennek mindig oka van... család munka egészség stb.stb.
2/3 anonim válasza:
hát, szerintem ez kezdődő anorexia, szerencse hogy idejében felismerted! Gyorsan keress meg egy szakembert amíg nem késő! Főleg ha pici gyereked van
3/3 anonim válasza:
ha a körzeti dokidat felhívod biztos tud segíteni elsőre egy táplálkozás szakértő is lehet hogy elég lenne, de mindenképpen fordulj orvoshoz, nem akarhatod hogy a gyermeked anya nélkül nőjjön fel, vagy hogy azt nézze évekig hogy az anyja kínozza magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!