Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szep ez a csaj? :-s Szerintetek

Szep ez a csaj? :-s Szerintetek

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 24. 18:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Átlagos:) Picit talán fogyhatnál (kb 5 kg), de nem vészes, ha így jól érzed magad. A hajadat inkább oldalt válaszd el, és vágass oldalfrufrut:) Szerintem jól állna:)
2010. febr. 24. 19:39
 22/32 A kérdező kommentje:
ez a kep vagy fel eves. vagy regebbi. alakra ugyan igy nezek ki. a hajam mar mas. olyan frizum van ami jol all gondornek is es vasalt hajnak is. Most pl mas vasalom a hajam vagy 2 honapja. :)
2010. febr. 24. 19:51
 23/32 anonim ***** válasza:

fiús fejed van:S

jobban álna az egyeneshaj és minusz pár kilo.

2010. febr. 24. 20:41
 24/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem megbántásból írom,már most szólok!

De sokan itt elvannak ájulva,h húú,10 kiló az sok,annyit nehogy leadj,stb...pedig nem. 167 cm vagy..és 80 kg. az átlagos súlyod lenne 67 kg.Ha vékony szeretnél lenni,akkor 57.De ha csak a 67-et nézem,már az is 13 kg mínusz :/

Sokan írják,h 1-2 év,és szép lesz,meg vékonyabb...és addig mit csináljon szegény lány? Hagyja szótlanul,ahogy szétoltják a suliban,h mekkora darab?

Am meg látszik,h erős csontú is vagy...még ha "ki is nőnéd" ezt a pár kiló mínuszt...visszajönne belőle valamennyi..mert genetikailag vagy ilyen. Én is hasonló vok... :/ és nagyon nehéz a súlyomat tartani..táncolok,odafigyelek mit eszek,a vacsorát is meggondolom...és mégsem vok vékony..mert ezt örököltem.. :/ ezvan.

csokikról mondj le,és próbálj meg 5 óra után nem enni,vagy max. egy gyümölcsöt,esetleg joghurtot...

Remélem ezzel az utolsó sorral vmennyit segítettem :)

pusz

2010. febr. 24. 20:44
 25/32 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy genetikailag dagadt vagy. Kövér lehet az ember mert nem sportol,mert rosszul müködik a pajzsmirigye,mert egészségtelenül étkezik,de iylen hogy "erős csontú" nicnsen ,csak a kövérek áltatják vele magukat (tudom metr én is dagadt voltam:))) .lehet lepontozni de ez az igazság.

Amugymeg szerintem az öltözöködésed lehetne kicsit nőiesebb,ez a fölső pl iszonyú előnytelen. Amugy nincs nagy probléma,de az a 4 kiló tényleg inkább 10,és akkor se leszel közel az etióphoz,normális testalkatod lesz.

2010. febr. 24. 21:19
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem szép.
2010. febr. 24. 21:25
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia :) 1.vagyok,és szeretnék neked elmondani egy történetet.

1 évvel ezelőtt még én is olyan voltam mint te,sor talán még picit husibb is.De azt mondtam magamnak:Fiatal vagyok,ez nem maradhat így!Fokepp egészségügyi okokból.És belevágtam a "fogyókúrába" ami annyiból állt,hogy picit kevesebbet ettem,sokat tornáztam..

kb. 1 hónap után látszott már az eredménye..aztán beindult,és kb.6-7 hónap alatt leadtam 20 kg-t(75 voltam,most 55 vagyok).Akkor az osztály legcsúnyább lányának tituláltak-és hiszed vagy sem-most a legszebb lánynak mondanak.Tetszem a fiúknak!Pedig régebben ducibb voltam,mint te

Szóval:akaraterő,kitartás,és sikerülni fog!Jó csaj leszel!

Sok sikert :)

2010. febr. 24. 21:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem szép (2/3).
2010. febr. 24. 22:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Átlagos. Sokkal több mindent kihozhatnál magadból,lefogynál 15 kilót,egy jó frizura,jó smink előnyös öltözködés és máris sokkal-sokkal jobb csaj lehetsz.
2010. febr. 24. 22:31
 30/32 anonim ***** válasza:

02-24 21:19-nek:

Leírtam a másik kérdéséhez, de ide is leírom:

Amit írsz, csak részben igaz.

A háj tényleg nem genetika, viszont az, hogy vki nagyobb darab (erősebb csontok, nagyobb térfogat, stb.) az genetika. És az is genetika, hogy valaki hajlamosabb a hízásra. Ezt már nem mi választjuk, és nem életmódtól függ.

Ezt sokan nem fogják fel...

2010. máj. 11. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!