11/32 anonim válasza:
szerintem elég ronda. abszolút nem tetszik.
és nem kell lehurrogni majd ezért, mert ő kérte a kritikát.
12/32 anonim válasza:
a hajadat szerintem vasald ki.És a tested?Szerintem nincs vele különösen gond meglátod 2 év és hirtelen megnősz soványabb leszel kialakul az arcod és gyönyörű leszel.Ja és az is tetszik hogy a korodhoz illően öltözködsz.
13/32 anonim válasza:
Nagy szem, nagy orr, nagy száj, pufi arc, felesleges 8 kg, a hajadról nem is beszélve, átlagos....
14/32 anonim válasza:
Átlagos. A műsztárok nagy része hasonló vagy rondább csajból hozza ki azokat a képeket, amikre a pasik a nyálukat csorgatják - egy "kis" smink és photoshop
segítségével. Ezzel nem azt akartam mondani, h sminkeld agyon magad, hanem hogy átlagos vagy. Egy 5 kilót azért ledobhatnál.
15/32 anonim válasza:
Te még rengeteget változhatsz és biztosan fogsz is!:)Kis diéta+torna kell és csinos leszel!:)Még alakulsz és nőiesedsz 1-2 év!
16/32 anonim válasza:
Nem vagy nagyon csúnya,pár év múlva akár bombanő is lehetsz,ezért nyugi nem kell leugornod a tetőről.Úgy is lehet teljes életet élni,ha nem vagy Miss universe:)
17/32 anonim válasza:
Legalább 10kg-ot adj le és meglátod bámulni fog minden pasi!
18/32 anonim válasza:
Ha 10 kg-ot leadsz, azért fognak bámulni a pasik, mert úgy fogsz kinézni, mint egy etióp. Eszedbe ne jusson annyit fogyni. Pár kiló elég, olyan 4-5.
19/32 anonim válasza:
A hajadat sztem ne kivasald, hanem hordd göndören. Az különlegesebb. A szemeid gyönyörűek. Az arcod is szép lenne, csak a pufiságod miatt nem tűnik fel annyira. Sztem próbálj meg sportolni, egészségesebben táplálkozni, de lehet h ami rajtad van az csak kamaszháj, és eltűnik. Nyugi, pár éven belül szuper csaj leszel, ha teszel érte:)
20/32 anonim válasza:
hát...őszintén? sztem adj le 10 kilót télleg. ha ez megvan akkor majd tedd fel újra a képed, és megmondjuk hogyan tovább, mert őszintén megvallva így most nemsokat segítene rajtad egy másik haj, vagy egykis smink. igazából nemtudok rád mit mondani, nemvagy ronda, de a széptől is messzevagy....így. minusz pár kilo, egykis igazítás és lehetsz szép simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!