Mit tegyek ha a hajam festett szőke, de a szemöldökön barna és ritkás is? Bővebben lent!
Mint írtam,ritkás a szemöldököm,ezért muszáj ceruzával kiemelnem,pláne hogy sminkelem is magam minden nap,furán nézne ki a formátlan ritkás szemöldököm.A probléma viszont az,hogy nagyon világos szőke a hajam..."blonde" ceruzát(essence) szoktam venni,de hiába,túl barna a szemöldök a hajamhoz képest.Próbálkoztam már azzal is,hogy a hajfestékkel befestettük.Igen ám,de ugye azt is muszáj volt kihúznom és így ugyanolyan barna lett.Mivel tudnám elérni,hogy nekem is ilyen összhangban legyen? [link]
Kérlek segítsetek!Az is jó,ha olyan konkrét terméket mondtok,amivel ha kihúzom vastagabbra,dúsabbra a szemöldököm,szőkés színű marad és nem lesz sötét.
Jelenleg amúgy ezt használom: [link]
A ceruzát hogy használod?
Szemöldökpor esetleg?
ceruzra teljesen jó,csak mindig hegyezni kell
ne szőkítsd ki a szemöldököd,mert Jessie J-nek meg sztároknak jól állhat,de egy átlag nőnek nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!