Mi a véleményetek eről a csajról? Szerintetek jól nézki? kor és nemet köszike (:
2010. febr. 24. 15:07
31/55 anonim válasza:
Szerintem csúnya, olyan, mint aki folyton sírni akar, ráadásul erőteljes "ka-pa" beütése van a fogainak:D
32/55 anonim válasza:
Nem csúnya,de nem is szép. Szerintem az a baj,hogy nem mosolyog. Egyébként szerintem minden ok vele,a szeme pl nagyon tetszik :D
33/55 anonim válasza:
nem is szép és egyénisége sincs, tömegp!csa...
34/55 anonim válasza:
Csak az első 2 képet bírtam megnézni. Kártérítést követelek mert rosszul lettem!
20/lány.
35/55 anonim válasza:
Miért nem merted úgy kiírni, hogy te vagy a képeken? Erről a csajról? Vagyis rólad.... Amúgy az eről az erről, tanulj meg helyesen írni.
37/55 anonim válasza:
az 1 és a 4. kép előnyös a többi borzasztó, jó az alap, csak elbasztad a többin. 1 és 4. ha mindig ilyen lennél azt mondom szép, de a többi nagyon lehúzza
39/55 anonim válasza:
Most mért hurrogjátok minden le? Szerintem egyáltalán nem csúnya. Jó, mondjuk a pózolás nekem sem tetszik, de amúgy nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!