Mi a véleményetek eről a csajról? Szerintetek jól nézki? kor és nemet köszike (:
2010. febr. 24. 15:07
11/55 anonim válasza:
Arcra átlagos, viselkedésre, pózolásra olyan liba, mint a többi hasonló korú lány. Egy kis smink sokat dobra rajtad és az is ha természetesebben viselkednél.
12/55 anonim válasza:
csúnya,sápadt,tanyasi beütésű 17/L
13/55 anonim válasza:
semmi szép nincs benne :S és ha nem adagolok a véleményemhez egy kis jóindulatot még azt is mondhatnám h csúnyácska. Tipikus tucatlány, főleg az az agyon szerkesztett kép...pff
18/L
14/55 anonim válasza:
legfőképp az öltözködése nem tetszik, amúgy sztem azért annyira nem bűn ronda, valami másik haj meg egy kis smink jót tenne :)
15/55 anonim válasza:
Nem tudom mi bajotok vele,nekem bejön:)
16/55 anonim válasza:
Az első képen aranyos kamaszlány, a többi egy műanyag, felnőtt nőnek látszani akaró kislány.
17/55 anonim válasza:
Nem csúnya, de ezekkel a beállásokkal, ruhákkal, pózolásokkal az. Kicsit természetesebb pózok, kedvesebb kisugárzás, kis smink és rendben lesz, de így... nem jön be.
Tipikusan a "pózoljunk-fotózzukmagunkat-szerkeszükagyon" képek...
18/55 anonim válasza:
véleményem szerint csúnya.
én se vok szebb, de akkor elég randa:S
16/L
19/55 anonim válasza:
Szerintem átlagos lány, de az az agyon ps-elt kép valami borzasztó. Hát nincs neked szépérzéked, te lány?
22/l
20/55 anonim válasza:
Valami elképesztően ronda szerintem. Amúgy nekem a zsidó csajok ált. nem jönnek be, szal...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!