Ti is szoktatok így lenni, valamit lehet esetleg tenni ellene?
Figyelt kérdés
irigy vagyok, van egy munkatársam, szinte tökéletes, vékony, nagy mellekkel, szép arc, haj ... minden fiú felfigyel rá... én meg láthatatlan vagyok nekik... pedig adok magamra, odafigyelek arra is h mit eszem, nem cigizem, nem kv.-zom, sportolok ... ő meg iszik, dobozszámra szívja a cigit... még is ő kell mindenkinek, jó elismerem nincs se nagy cicim, se szép arcom ...2015. máj. 13. 23:50
1/3 anonim válasza:
Talán tegyél azért hogy te is észrevehető legyél... ehhez nem kell nagy mell, sem csodaszép arc. Csak nem szürke átlagos kisegérnek kell lenni, hanem ki kell hozni magadból a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!