Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik néz ki a...

Szerintetek melyik néz ki a legjobban? (backpack)

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és szeretnék egy ilyen backpack táskát, de nem tudom melyiket, szerintetek?

Sajnos nem tudom, hogy kell belinkelni gépen, de, ha valaki ez ügyben tudna segíteni azt megköszönném! :)

Amik között vacillálok:

- elefántos

-lepkés

-csíkos alapon virág minták

2015. máj. 13. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

itt az emberek már nem tudnak magyarul?? backpack = HÁTIZSÁK!!! hihetetlen már.

amúgy én az elefántosat mondanám. linkelni úgy kell, hogy bemásolod ide a linket. vagy hogy érted ezt?

2015. máj. 13. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hat ha ezek kozul kell akkor az elfantos.

De en a helyedben fekete rojtos bort vennek.

2015. máj. 13. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem a lepke minta gagyi, a csíkos és a virágos minta nem illik össze, az elefántos viszont cuki. : )
2015. máj. 13. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha van időtök és kedvetek, megtudjátok a neten nézni. Azt kell beírni, hogy claire's backpack. És, ha lejjebb mentek, ott a lepkéset megtaláljátok és a csíkos alapon virágosat. Az elefántosat úgy találjátok meg, hogy beírjátok ezt: claire's backpack elephant. :)
2015. máj. 14. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Megneztem es meg mindig az elefantosat mondanam:D
2015. máj. 19. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt vettük meg :D Meg egy rózsásat, ami nem csak az enyém. De azt nem a claire's-ből
2015. máj. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!