A zsírszövetet át lehet csoportosítani masszírozással a mellekbe?
Figyelt kérdés
Hallottam régebben olyat, hogy egy nő a mellébe átmasszírozta a többi helyen lévő zsírszövetét. Lehet hülyeség. De érdekelne, van-e erről további adat, mert nekem kis melleim vannak és a hónaljredő és a melleim között viszont van egy "hurka", ami zavar..
Plasztikai műtét kizárva és a mellizom torna sem érdekel, mert attól nem lesz több a zsírszövet, ami a mellemből hiányzik...22/N
2015. máj. 12. 15:06
1/12 anonim válasza:
szerintem ez elég hülyeség, nem hiszem hogy ez így működne
2/12 anonim válasza:
Én szívesen átmasszírozom neked :)
3/12 anonim válasza:
hogyne.. akkor szerinted miért nem mászkál minden nő minimum C-s kosárral??
4/12 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget is rég hallottam... A zsírszövet nem mászkál, hanem megnő vagy lebomlik. De ehhez csak egy bioszkönyvet kell kinyitni.
6/12 anonim válasza:
Lehetetlen. Kötőszövet fogja össze a zsírt, ill a kötőszöveti sejtekben halmozódik fel. Több zsírsejtből álló csoportot zsírlebennyé fognak össze, ami zsírpárnát alkot. Ez nem vándorol, max ha cseppfolyóssá alakítod. :)
7/12 anonim válasza:
22 évesen ilyen kérdést feltenni... nem jártál iskolába?
8/12 A kérdező kommentje:
Írtam hogy SZERINTEM IS hülyeségnek tűnik, de azt hallottam, hogy egy nő (talán spanyol v. portugál) hónapokig masszírozgatta magát és megnőttek a mellei, a többi helyen meg fogyott a zsírszövetéből. De jól van, támadjatok rám, menjetek a *****ba! Nem lehet kérdezni? Az nem kap ennyi beszólást, aki megkérdezi, hogy betegítse meg magát sürgősen csak fél napra, hogy ne kelljen töri dogát írnia, vagy elutaznia a családjával egy unalmas nyaralásra.
2015. máj. 12. 17:41
9/12 anonim válasza:
Itt igazából az a legnagyobb probléma, hogy igaz, odaírtad "Lehet hülyeség", de ennyi idősen ilyet megkérdezni, az konkrétan szégyen...
10/12 anonim válasza:
22 évesen ilyen kérdést feltettél? Basszus, te ritka hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!