Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak meg magas...

Hogyan tanuljak meg magas sarkúban járni?

Figyelt kérdés
Kaptam egy magas sarkút, de nem tudok benne menni, itthon nem járkálhatok benne, utcán viszont atom bénán festene, ha félpercenként kimenne a bokám, vagy botladoznék. Hogy tanuljak meg menni benne? És kb mennyi idő alatt megtanulni járni benne? 17-L
2010. febr. 23. 23:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
miért nem járkálhatsz benne otthon? Ez elég érdekes? :O Otthon nem szabad, de utcán igen?
2010. febr. 23. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én most kezdtem tél elején magassarkút hordani.Én is botladoztam,de nem érdekelt:DNéha vicces lehettem kívülről,de 1hét után már úgy mentem benne mintha kötelező lett volna.:)

16L

2010. febr. 23. 23:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Mert anyum érzékeny az ilyenre :D ... senkit se enged cipőbe mászkálni. Mondta hogy nem érdekli hogy tanulok meg benne járni, de a házban biztos, hogy nem fogok benne járkálni. :D
2010. febr. 23. 23:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondjuk próbálgassd a ház előtt, udvaron (mármint ha van ott beton vagy vmi), utcában, vagy ha nincs otthon anyud, akkor a házban. Amúgy én nekem is ez a bajom, hogy nem tudok magassarkúban menni, nem is merek, mert félek h kiröhögnek miatta:S pedig mindig mondják az ismerőseim, h következő buliba márcsak magassarkúba mehetek:S
2010. febr. 23. 23:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja eddig ez okos ötlet, csak panelben lakom, itt mire lemászok a lépcsőkön kitörik a nyakam :D De kezdetnek jó ötlet, várok még ötleteket.
2010. febr. 24. 00:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz egy hátizsákot, belevágod a cipőt. Fogsz egy barátnőt. Elmentek valami olyan helyre, ahol kb senki se szokott lenni, és beton is van. Ott szépen felhúzod a magassarkút és tipeghetsz.. Voila! :)
2010. febr. 24. 06:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Próbáld akkor otthon amikor anyukád nincsen otthon. Egyébként velem is ez volt, magassarkú csizmát vettem. Először alig tudtam benne rendesen menni, a tesóm nagyon sokat is cukkolt vele. De egy hét alatt azért megszokod, és menni fog...
2010. febr. 24. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért nem tudsz magassarkúban járni, mert nincs egyensúlyérzéked, vagy lúdtalpad van (nekem mindkettő van, nyugi lehet fejleszteni mindkettőt).

Járj naponta 10 percet lábujjhegyen, tornáztasd a lábfejed: spicc, pipa, spicc, pipa.

Rakj le egy hosszú szalagot a földre, azon járj sarkon, külső-belső lábélen és lábujj hegyen!

Meglátod majd, nem is olyan nehéz!!! :D

2010. febr. 24. 10:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez a szitu...

Én azt csinálom,hogy amikor egyedül vagyok otthon felveszem a magassarkúm és járkálok a folyosón benne.Egyébként az én szüleim sem engednék,hogy a lakásban járkáljak magassarkúben.De tiszta a talpa és amikor nincsenek itthon nem látjá. :D

Neked is ezt tudom ajánlani:)

15L

2010. febr. 24. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szüleitek van nektek??? wahh..őrület.. am tényleg amikor nincs otthon ... vagy szobádban hangosan menjen a zene vagy tv.. ajtót becsuk és tipegsz benne... vagy bnőnél..
2010. febr. 24. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!