Hogyan tanuljak meg magas sarkúban járni?
miért nem járkálhatsz benne otthon? Ez elég érdekes? :O Otthon nem szabad, de utcán igen?
2010. febr. 23. 23:15
Én most kezdtem tél elején magassarkút hordani.Én is botladoztam,de nem érdekelt:DNéha vicces lehettem kívülről,de 1hét után már úgy mentem benne mintha kötelező lett volna.:)
16L
2010. febr. 23. 23:16
3/13 A kérdező kommentje:
Mert anyum érzékeny az ilyenre :D ... senkit se enged cipőbe mászkálni. Mondta hogy nem érdekli hogy tanulok meg benne járni, de a házban biztos, hogy nem fogok benne járkálni. :D
Akkor mondjuk próbálgassd a ház előtt, udvaron (mármint ha van ott beton vagy vmi), utcában, vagy ha nincs otthon anyud, akkor a házban. Amúgy én nekem is ez a bajom, hogy nem tudok magassarkúban menni, nem is merek, mert félek h kiröhögnek miatta:S pedig mindig mondják az ismerőseim, h következő buliba márcsak magassarkúba mehetek:S
2010. febr. 23. 23:36
5/13 A kérdező kommentje:
Ja eddig ez okos ötlet, csak panelben lakom, itt mire lemászok a lépcsőkön kitörik a nyakam :D De kezdetnek jó ötlet, várok még ötleteket.
Fogsz egy hátizsákot, belevágod a cipőt. Fogsz egy barátnőt. Elmentek valami olyan helyre, ahol kb senki se szokott lenni, és beton is van. Ott szépen felhúzod a magassarkút és tipeghetsz.. Voila! :)
2010. febr. 24. 06:21
Próbáld akkor otthon amikor anyukád nincsen otthon. Egyébként velem is ez volt, magassarkú csizmát vettem. Először alig tudtam benne rendesen menni, a tesóm nagyon sokat is cukkolt vele. De egy hét alatt azért megszokod, és menni fog...
2010. febr. 24. 08:23
Azért nem tudsz magassarkúban járni, mert nincs egyensúlyérzéked, vagy lúdtalpad van (nekem mindkettő van, nyugi lehet fejleszteni mindkettőt).
Járj naponta 10 percet lábujjhegyen, tornáztasd a lábfejed: spicc, pipa, spicc, pipa.
Rakj le egy hosszú szalagot a földre, azon járj sarkon, külső-belső lábélen és lábujj hegyen!
Meglátod majd, nem is olyan nehéz!!! :D
2010. febr. 24. 10:11
Velem is ez a szitu...
Én azt csinálom,hogy amikor egyedül vagyok otthon felveszem a magassarkúm és járkálok a folyosón benne.Egyébként az én szüleim sem engednék,hogy a lakásban járkáljak magassarkúben.De tiszta a talpa és amikor nincsenek itthon nem látjá. :D
Neked is ezt tudom ajánlani:)
15L
2010. febr. 24. 13:18
Milyen szüleitek van nektek??? wahh..őrület.. am tényleg amikor nincs otthon ... vagy szobádban hangosan menjen a zene vagy tv.. ajtót becsuk és tipegsz benne... vagy bnőnél..
2010. febr. 24. 13:35
Kapcsolódó kérdések: